avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Activitate prmunteanu

Activitate prmunteanu

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo modalitate prin care se poate incheia un contract care are drept scop prestarea unor servicii in partea unei persoane fizice din alta tara (adica este arab si locuieste in Dubai) pentru o firma privata din romania.
Multumesc
Buna ziua,
Lucrez la o agentie recrutare,selectie si plasare forta de munca pentru strainatate.
As dori va rog sa imi spuneti cum se incheie parteneriatele internationale pentru acest domeniu?
Cum se poate verifica la nivel international validitatea unui angajator?
Si daca apartamentul este cumparat pe credit pe numele meu si nu sunt casatorita legal dar convietuiesc cu cineva de 3 ani, in cazul in care ne despartim, el are vreun drept asupra bunului meu? gen prin legea concubinajului....

@gi-jane2,
Am rude, dar nu ma prea bazez pe ele. Ideea e ca vreau sa-mi iau o locuinta si am auzit asta cu imputernicitul, nu am vreun avocat amic si deaceea am intrebat aici, nu am mai cumparat vreodata un imobil deaceea nu vreau sa-l pierd dintr-o tampenie minora.
Buna ziua,
Intentionez sa cumpar un imobil(garsoniera/apartament) dar cineva mi-a zis ca in actul de vanzare-cumparare imobil(garsoniera/apartament) nu sunt numai eu cumparator=beneficiar ci ca trebuie sa am si un imputernicit. Acest imputernicit sa aiba drept de decizie daca eu ma imbolnavesc.
Este adevarat ce am aflat?
Sau pot cumpara un imobil si singura?