avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Activitate macoal

Activitate macoal

Răspuns la discuția Recunoastere copil
cind ziceam ca e simpla ma refeream ca totusi e cunoscut tatal copilului...deci ar trebui femeia sa isi ia un avocat nu?
buna ziua! povestea e simpla...o femeie ,casatorita, dar separata de sotul ei de vreo doi ani,a dat nastere unui copil cu un alt barbat cu care traieste si acum...dar cel de al doilea barbat,cu care este si acum femeia nu a putut trece copilul pe numele sau pt ca femeia era casatorita la momentul nasterii,iar copilul a trebuit sa fie trecut pe numele barbatului cu care era casatorita femeia ..intre timp femeia a divortat de sotul sau,iar barbatl cu care este si acum ,tatal legitim al copilului ,vrea sa treaca copilul pe numele sau...intrebare este ce ar trebui sa faca?
Răspuns la discuția 2 condamnari
Deci pina la urma ce sanse mai sunt pt a nu face detentie ,avind in vedere ca v-a fi trimis in judecata pt aceasta infractiune,si unde in mod normal v-a fi condamnat? mai exista vreo sansa ? eventual munca in folosul comunitatii sau sa se plateasca zilele de detentie?
Discuție 2 condamnari
buna dimineata!..intrebarea mea este urmatoarea....o persoana a fost condamnata la 2 ani si 6 luni cu suspendare pt furt dar in aceasta perioada este data in judecata pt conducere sub influenta bauturilor,mai exact i se va face dosar penal!...poate primi si a doua pedeapsa cu suspendare sau va trebui sa execute una din pedepse?