avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Activitate Marina44

Activitate Marina44

Poate va aduceti aminte sa completati aici atunci cand primiti motivarea, este de folos tuturor celor care sunt in aceasta situatie.
multumesc pentru raspuns
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu doream sa stiu daca este specificat in vreo lege asa ceva. Din cate stiu cei cu carnete CEC pentru autoturisme sunt despagubiti intr-un fel.

Raspunsul dvs. mi se pare ca se bazeaza pe o parere personala. Eu nu asta vreau, chiar daca ma ajuta intr-un fel si asa. Am gasit mai multe articole de ziar care sustin ca vom primi ceva bani inapoi. Am prieteni care sustin la fel. Eu doresc o parere a unui jurist competent si binevoitor.
pana la denominare banii mei au avut dobanda, as dori un raspuns intemeiat pe legile in vigoare, multumesc
Am doua carnete CEC de 5000 lei cu dobanda si castiguri in autoturisme din 1987 si doua carnete de 2000 lei si 1000 lei din '93. Cum pot recupera banii? Am gasit pe internet informatii contradictorii.
Multumesc pentru raspuns
Am un vecin in varsta (pensionar) care nu mai aude. In orasul nostru medicii i-au prescris ginko billoba si atat. Eu il incurajez sa mearga la Bucuresti dar e limitat de costuri.
Va rog sa-mi spuneti ce acte ii trebuie pentru a se prezenta la un medic specialist in Bucuresti cu cost zero sau aproape de zero, cum sa procedeze mai exact si daca stiti vreun medic ORL-ist bun.

Mentionez ca ar avea asigurata cazarea pe timp limitat. Orice informatie imi este de folos. Multumesc.

( daca nu am incadrat corect intrebarea va rog sa o mutati acolo unde trebuie)
Intr-un spatiu comercial de la parterul unui bloc de locuinte dorim sa montam un perete despartitor din materiale usoare (rigips+vata minerala+usa). Este nevoie de autorizatie de constructie pentru acest perete? Este nevoie de alte autorizatii?
Am in proprietate o casa la tara cumparata anul trecut. As dori sa o vand deoarece nu locuieste nimeni acolo si am o oferta din care as castiga ceva bani. Va rog sa-mi spuneti:
1. ce taxe ar trebui sa platesc in conditiile prezentate
2. exista un plafon pana la care nu se platesc taxe suplimentare?
cele 30 de zile au trecut,eu inteleg ca pot vinde la pret mai mare fara probleme ... dar am intrebat doi notari si amandoi au spus ca nu fac acte decat pentru pretul exact din oferta de vanzare, deci cum ramane?