avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Activitate cezarina07

Activitate cezarina07

Răspuns la discuția contor de gaze blocat
multumesc!!
Mi s-a blocat contorul de gaze .Nu stiu exact de cand . Am sesizat pe cei de la distrigaz. Problema este ca nu stiu cum vor proceda . Sigiliul este intact . Pot avea probleme ca nu am anuntat mai de mult ??
Răspuns la discuția pensionare
Da am !! Multumesc inca o data !!
Buna seara din nou!! Astazi m-am dus la RUNOS sa incep demersurile ptr. pensionare asa cum am fost indrumata de catre dumneavoastra si o doamna de la casa de pensii din sectorul in care locuiesc .Functionarul de la Runos mi-a spus ca nu pot iesi decat cu penalizare pentru ca stadiul de cotizare in conditii deosebite(grupa a II-a) nu mi se ia in considerare de la 1 aprilie 2001.motivul fiind articolul 158 punctul 1 din legea ptr. modificarea legii .nr 263/2010 si anume...
"Perioadele de vechime in munca realizate in grupa a II-a de munca pana la data de 1 aprilie 2001 constituie stagiu de cotizare in conditii deosebite,in vederea reducerii varstei standard de pensionare,cu exceptia celor realizate in activitatile care,conform prevederilor art.30 alin. 1,sunt incadrate in conditii speciale."

Va rog sa-mi spuneti daca are dreptate sau a interpretat gresit paragraful din lege. Multumesc anticipat!!
Multumesc!!O mare bucurie mi-ati facut chiar azi de ziua mea !!!=D>=D>
Nu sunt lamurita cu un lucru...eu am sau nu 9 ani de grupa ..daca spitalul a platit pana in 2008 pentru munca deosebita? eu fiind angajata aici din 1999 cand era deja cu grupa a 2-a
spitalul la care lucrez au platit mai departe ptr.munca deosebita (gr. a 2-a] pana in 2008..seiau un consideratie si acesti ani la reducerea varstei de pensionare ?
Discuție pensionare
am 34 de ani vechime din care din 1999 sept. pana in 2008 grupa a 2-a .sunt nascuta in 07 07 1956.Cand pot iesi la pensie ?
Răspuns la discuția Pensionare la limita de varsta
Daca gr. a 2-a s-a dat pana in 2001 la ce varsta pot iesi la pensie ?? conform datelor ce le-am furnizat mai sus? .. Multumesc anticipat !!
Răspuns la discuția varsta pensionare la barbati
Va multumesc ..dar nu inteleg ..fara penalizare sau cu penalizare ??