avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate contor de gaze blocat
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

contor de gaze blocat

Mi s-a blocat contorul de gaze .Nu stiu exact de cand . Am sesizat pe cei de la distrigaz. Problema este ca nu stiu cum vor proceda . Sigiliul este intact . Pot avea probleme ca nu am anuntat mai de mult ??
Cel mai recent răspuns: cezarina07 , utilizator 18:06, 9 Mai 2018
Nu stim cum va proceda furnizorul de gaze.
Se va declansa o verificare la fata locului pentru a se vedea daca sunt sigiliile intacte. Se vor avea in vedere: data sesizarii facute de dvs. (ar trebui sa aveti un numar de inregistrare/ data), facturile platite, data ultimei plati, consumul mediu lunar, anterior, etc.
Posibil sa se verifice tehnic, contorul, pentru a se identifica motivul blocarii.
multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrigaz - contor infundat de la frig. cum se va calcula consumul anterior? mariafusu mariafusu As dori sa ma informati ,un angajat de la Distrigaz Brasov a venit si mi-a schimbat contoaru de caz care este instalat la parter in scara blocului linga usa ... (vezi toată discuția)
Cine are responsabilitatea de a intretine si repara contorul de gaz situat in afara imobilului. alinad1965 alinad1965 Buna ziua. In luna iulie 2017 am cerut sigilarea contorului de gaz deoarece in imobil nu mai locuieste nimeni pentru o perioada lunga. Am continuat sa ... (vezi toată discuția)
Contor gaz defect ovidiuh ovidiuh Buna ziua, Am realizat intamplator ca ma aflu in situatia de a avea montat un contor de gaz defect. Problema este ca acest contor mi-a fost schimbat de ... (vezi toată discuția)