avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... varsta pensionare la barbati
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

varsta pensionare la barbati

sunt nascut in 1956 la 1 iulie si am 40 de ani de cotizatie fara nici o grupa ..cand as putea iesi la pensie fara penalizare ??
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:26, 4 Noiembrie 2014
Pensie anticipata 60 ani daca atunci aveti un stagiu de cotizare de 43 ani 1 zi fara stagiu asimilat ( armata, facultate).
Va multumesc ..dar nu inteleg ..fara penalizare sau cu penalizare ??
Fara penalizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie paulibrion paulibrion Sunt nascut in 1955 in 29 septembrie.Am 35 ani vechime,in campul muncii.din care:in grupa 1 am 3 ani cu procent de 30 la suta si 2 ani cu procent de 50 la ... (vezi toată discuția)
Legea pensiilor 2013 VasileElena VasileElena Am o intrebare din partea tatalui meu. Are 57 ani nascut la17 iulie 1956 .are 17 ani grupa intai si 8 ani grupa2 care este varsta la care iese la pensie , ... (vezi toată discuția)
Lamurire cu privire la pensie soringoldenkid soringoldenkid Buna seara as dori sa ma lamuriti intr-o problema. Socrul meu are 40 ani munca si 5 ani de grupa deci total 45 de ani de munca este nascut in 1956. As dori sa ... (vezi toată discuția)