avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Activitate cristinicaa

Activitate cristinicaa

am o intrebare in legatura cu pensia alimentara.daca nu ti.a platit pensia alimentara 5 ani de la divort cum raspunde in fata legii cel ce nu a platit?
buna ziua am o intrebare daca aveti timp sa.mi raspundeti.sotia mea are un baietel din alta casatorie pe care as dori sa il adopt.am fost in anul 2012 cu fostul ei sot la notar si am dat procura pt adoptie dar din cauza serviciului(lucram in strainatate)nu am mai deschis procesul.mai sunt valabile procurile?
Răspuns la discuția Inmatriculare auto
as mai avea o ultima intrebare daca aveti timp sa.mi raspundeti.sotia mea are un baietel dintr.o alta casatorie pe care as dori sa.l trec pe numele meu.eu am fost la notar in 2012 si am facut procura pt adoptie dar nu am maireusit sa facem procesul din cauza servicului care era in strainatate.pot sa deschid procesul cu procurile amandoua sau trebuie altele?mentionez ca l.am cautat pe fostul sot al sotiei mele si nu il gasesc
stie:)chiar el m.a intrebat ce se va intampla dupa.o sa ma mai gândesc cu înmatricularea.ma gândeam ca e posibil sa circuli cu procura fara probleme dar nu e asa.multumesc pt raspuns
sora tatalui decedat a cedat partea ei mamei sotiei mele proprietatea fiind a mamei tatalui sotiei mele mostenirea nu sa facut când a decedat bunica sotiei mele. proprietatea a ramas mostenire tatalui sotiei mele si surorei lui.aceasta a cedat in urma decesului tatalui sotiei mele mamei ei
as mai avea o intrebare daca avetimp sa.mi raspundeti.sotiei mele i.a decedat tatal si mamei i.a ramas casa pe numele ei in urma mostenirii.sotia mea mai are 4 frati.au copii dreptul la proprietate ca si urmasi sau numai ea avand in vedere ca ea e proprietara?multumesc
multumesc frumos pt raspuns.buna ziua
buna ziua.am o intrebare daca puteti sa ma lamuriti eu as vrea sa inmatriculez masina pe tatal meu.in cazul in care decedeaza pot sa mai circul cu ea doar cu procura?cum trebuie sa procedez?