avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adoptie, valabilitate procura din 2012
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adoptie, valabilitate procura din 2012

buna ziua am o intrebare daca aveti timp sa.mi raspundeti.sotia mea are un baietel din alta casatorie pe care as dori sa il adopt.am fost in anul 2012 cu fostul ei sot la notar si am dat procura pt adoptie dar din cauza serviciului(lucram in strainatate)nu am mai deschis procesul.mai sunt valabile procurile?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:01, 11 Octombrie 2014
Daca nu a fost specificat vreun termen in procura respectiva, este inca valabila.Puteti inainta instantei de judecata cerere prin care solicitati incuviintarea adoptiei.
Ce procuri ? Procura pt ce ?
O fi vb de acordul tatalui biologic pt adoptie, o fi dat o declaratie in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura de la tatal copilului xenia1985 xenia1985 Buna ziua,am si eu cateva intrebari si va multumesc anticipat pt raspunsuri.Am avut o relatie de concubinaj de unde a rezultat un baietel ,acum are 3 ani si 4 ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto cristinicaa cristinicaa buna ziua.am o intrebare daca puteti sa ma lamuriti eu as vrea sa inmatriculez masina pe tatal meu.in cazul in care decedeaza pot sa mai circul cu ea doar cu ... (vezi toată discuția)
Procura (declaratie acord pentru iesirea din tara cu un minor a unuia dintre parinti) eva_celebrity eva_celebrity Buna seara,in luna august intentionez sa plec cu copilul in strainatate si as dori ca sotul meu sa-mi faca o procura...va rog sa-mi spuneti ce acte imi ... (vezi toată discuția)