Buna seara,in luna august intentionez sa plec cu copilul in strainatate si as dori ca sotul meu sa-mi faca o procura...va rog sa-mi spuneti ce acte imi trebuiesc si daca o fac acum este valabila in luna august anul acesta cand e stabilita plecarea.V-as ruga sa mai imi spuneti si cat costa o asemenea procura.Va multumesc!
e vb de o declaratie acord, se scrie pe ea perioada in care copilul va calatori, datele dvs, ale copilului, ale tatalui ( va sti notarul cum s-o intocmeasca).
Tatal se prezinta cu buletinul la notar, sa stie datele dvs din actul cu care calatoriti si datele din pasaportul sau actul de calatorie ale copilului
Va costa in jur de 100 lei
Nu este vorba de o procura ci de o declaratie prin care tatal isi da acordul ca minorul sa calatoreasca cu dvs in perioada.....in tara sau tarile ...pe care le veti mentiona in declaratie...cu mijlocul de transport specificat de dvs. Ea este valabila pe perioada pe care o specificati dvs . Pentru aceasta declaratie aveti nevoie de certificatul de nastere al copilului, pasaportul acestuia, datele de calatorie, datele dvs de identificare iar tatal sa fie prezent cu cartea de identitate in original.