avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Procura din Italia folositã la intrarea în România ...
Discuție deschisă în Traduceri

Procura din Italia folositã la intrarea în România trebuie tradusã pentru a produce efecte când ies din România?

buna, as dori sa stiu daca trebuie sa traduc neaparat o procura italiana. sotul meu mi-a facut una la notar italian pt a calatori in Romania cu fiul minor. apostilata si tot in regula. ca sa ma intorc in Italia trebuie s-o traduc in romaneste si s-o legalizez sau poate fi valabil si asa? multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 07:42, 11 Martie 2012
Da. Va trebui sa o traduceti la un traducator autorizat si sa legalizati traducerea.
Asigurati-va ca in continutul procurii sunt specificate datele de calatorie dus-intors, Italia - Romania /Romania - Italia.
L.C.
Multumesc mult de tot!
Ultima modificare: Miercuri, 21 Decembrie 2011
Laura Ciobeica, moderator
as mai avea o intrebare: nu sunt date specifice pe procura, cata valabilitate are? pot s-o folosesc de mai multe ori sau e de facut una noua ori de cate ori calatorim? multumesc
Declaratia acord (asa se numeste) a unuia dintre parinti pentru iesirea din tara cu minorul a celuilalt parinte trebuie sa aiba inscrisa pe ea si perioada in care se calatoreste.
Deci da, trebuie sa faceti cate una de fiecare data cand veti calatori doar dvs. cu copilul.

Alte discuții în legătură

Procura pentru minor geo81 geo81 Dupa ce am patit cu procura de la pasaport nu mai vrem, iar sa intampinam probleme si cu cea de intoarcere in italia(facuta la acelasi notar in italia)si vreau ... (vezi toată discuția)
Procura minor calatorie in strainatate Alexia 2014 Alexia 2014 Buna ziua tuturor! Am o nelămurire si anume: fetita mea (are cetatenie romana)va călători cu avionul pe ruta Roma-Londra însoțită de tatal ei(suntem ... (vezi toată discuția)
Procura pt iesirea copilului din tara alysha22 alysha22 buna ziua. as dori sa intreb daca procura pt iesirea copilului din tara doar cu un parinte (cu acordul celuilalt parinte) poate fi valabila pana la 18 ... (vezi toată discuția)