Buna ziua, va rog mult sa ma lamuriti si pe mine.Am inteles ca ptr o II se depune trimestrial.Cum se face acest lucru? Facem 3 decl 112 pentru fiecare luna si le depunem trimestrial? Sau se va seta ceva in decl 112? Va multumesc!!
Va multumesc mult!!! Daca puteti sa ma ajutati si cu un cadru legal!!! Sa am o dovada, pentru a o atasa la statul de plata...iar salariatul sa fie lamurit...
Buna seara, va rog sa ma lamuriti si pe mine in privinta datei acordarii unor drepturi salariale..Precizez ca un salariat s-a prezentat cu o adeverinta datata in luna in curs (noiembrie 2014)..cu recunoasterea unor studii, incadrarea si salarizarea urmand a se face de cand acesta a prezentat la secretariatul unitatii adeverinta...Insa, persoana in cauza sustine ca incadrarea ar trebui sa i se faca cu 1 septembrie 2014...Este corect?
Este stipulat pe undeva: OUG, metodologie...acest mod de calcul? Mi-ar fi de folos d.p.d.v legislativ sa-i pot explica salariatei nemultumite de suma pe care i-am oprit-o!!!
Buna seara, va rog mult sa ma ajutati si pe mine in rezolvarea unei probleme intampinate. Un salariat are 3 titluri executorii, cum ii calculez eu suma aferenta celor 3 dosare...Suma va trebui sa nu depaseasca 1/3 din salariul net...sau 1/2 din acesta..Care ar fi procedura si temeiul legal. Va multumesc mult!