avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Activitate camelia27camelia

Activitate camelia27camelia

Multumesc mult!! O zi linistita!!
Buna ziua, va rog mult sa ma lamuriti si pe mine.Am inteles ca ptr o II se depune trimestrial.Cum se face acest lucru? Facem 3 decl 112 pentru fiecare luna si le depunem trimestrial? Sau se va seta ceva in decl 112? Va multumesc!!
Am inteles! Va multumesc mult! O zi buna!
Va multumesc mult!!! Daca puteti sa ma ajutati si cu un cadru legal!!! Sa am o dovada, pentru a o atasa la statul de plata...iar salariatul sa fie lamurit...
Buna seara, va rog sa ma lamuriti si pe mine in privinta datei acordarii unor drepturi salariale..Precizez ca un salariat s-a prezentat cu o adeverinta datata in luna in curs (noiembrie 2014)..cu recunoasterea unor studii, incadrarea si salarizarea urmand a se face de cand acesta a prezentat la secretariatul unitatii adeverinta...Insa, persoana in cauza sustine ca incadrarea ar trebui sa i se faca cu 1 septembrie 2014...Este corect?
Vă mulţumesc mult!!!
Este stipulat pe undeva: OUG, metodologie...acest mod de calcul? Mi-ar fi de folos d.p.d.v legislativ sa-i pot explica salariatei nemultumite de suma pe care i-am oprit-o!!!
Buna seara, va rog mult sa ma ajutati si pe mine in rezolvarea unei probleme intampinate. Un salariat are 3 titluri executorii, cum ii calculez eu suma aferenta celor 3 dosare...Suma va trebui sa nu depaseasca 1/3 din salariul net...sau 1/2 din acesta..Care ar fi procedura si temeiul legal. Va multumesc mult!