avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Activitate Cerchia

Activitate Cerchia

Răspuns la discuția Cerere debransare RADET Constanta
multumesc frumos. subiect incheiat. deorece intru la legea divulgare date din dosar, mai stie doar sotia mea. cred ca nu e vreo problema, deoarece de maine instrumentez dosar la judecatorie, ca reclamant nu am voie sa divulg date de la dosar in curs
ce inseamna : nu am facut dovada existentei unei deconectari anterioare. Asta este intrebarea pe forum. Daca stiti este bine. Nu raspundeti cu alte intrebari. este dosar in derulare.
am copia dupa aprobarea RADET , pe ea scrie DEBRANSARE TOTALA.
am avut o cerere de debransare pentru apartamentul meu catre radet:
am avut raspuns negativ:
1. nu am facut dovada existentei unei deconectari anterioare si astfel ma incadrez la prevederile Anexei I, cazul I din procedura de deconectare, intrucat aceasta contravine legii 325/2006 un condominiu = sistem de incalzire.
Intrebare: ce inseamna acest lucru: existenta unei deconectarii anterioare?

Mentionez ca inainte de legea 325/2006 in 2003 a mai fost o debransare totala pe scara blocului. Despre aceasta este vorba? sau o deconectare a mea anterioara?
deci, consumul de gigacalorii este platit, RADET vinde gigacalorii cumparate de la electrica care le produce tot pe gaze CONGAZ la un randament de 70%, si factor de poluare mare, eu am centrala cu 99% randament, si factor de poluare made in Germany, am acte de la comisia de Standarde Germana, RADET va cumpara
atatea giga cate vinde, unde este problema? CONGAZ a cheltuit si a spart toate strazile din oras aproape 1 miliard de euro prin program UE, dar nu poate termina planul UE dintr-un cauza unui ordin general. Probabil UE si FARE vor oprii fondurile daca nu au finalitatea, abonatii, pina acum in 2 ani sunt 200 de cereri din care 6 sunt aprobate, restul respinse, deci la 300 000 abonati RADET nu este problema cele 200 de cereri din statistica 2 ani. La 1 miliard cheltuit inutil se pune o problema de hotarari de ministrii. Bani au fost luati de diverse firme, nu spun cine, vorba volens. Pretul gazelor este 50% din pretul gazelor din Germania.
Gigacaloria este sus in unele localitati, fata de pretul UE, nemaipunind la socoteala ca o hotarire OG si HCLM blocheaza o lege organica,/2006-dezbatuta in Curtea Constitutionala a Romaniei, lege data chiar in baza banilor pushi de occident in zona.
Am facut cerere in grup , toata scara, de debransare de la RADET, in urma cu doua lunii, nu am primit nici-un raspuns in 2 luni , noi am considerat raspuns pozitiv tacit si am investit in conectarea la gaze CONGAZ sume de bani enorme,
neavand nici acum raspunsul, daca ne pomenim raspuns negativ putem ataca cheltuielile in instanta in cont RADET, considerand raspuns tacit pozitiv?