am avut o cerere de debransare pentru apartamentul meu catre radet:
am avut raspuns negativ:
1. nu am facut dovada existentei unei deconectari anterioare si astfel ma incadrez la prevederile Anexei I, cazul I din procedura de deconectare, intrucat aceasta contravine legii 325/2006 un condominiu = sistem de incalzire.
Intrebare: ce inseamna acest lucru: existenta unei deconectarii anterioare?
Mentionez ca inainte de legea 325/2006 in 2003 a mai fost o debransare totala pe scara blocului. Despre aceasta este vorba? sau o deconectare a mea anterioara?
Mentionez ca inainte de legea 325/2006 in 2003 a mai fost o debransare totala pe scara blocului. Despre aceasta este vorba?
Da. Verificati daca respectivul vecin debransat are procesul verbal de debransare avizat de catre RADET.Probabil ca nu din moment ce nu apare in evidentele lor...
ce inseamna : nu am facut dovada existentei unei deconectari anterioare. Asta este intrebarea pe forum. Daca stiti este bine. Nu raspundeti cu alte intrebari. este dosar in derulare.
Debransare radet 2012
ellen6a
Buna ziua. Sunt proprietara unui apartament situat intr-un bloc construit in anul 1986. Am fost la asociatia de locatari si am intrebat despre proiectul tehnic ... (vezi toată discuția)