avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cerere debransare RADET Constanta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cerere debransare RADET Constanta

am avut o cerere de debransare pentru apartamentul meu catre radet:
am avut raspuns negativ:
1. nu am facut dovada existentei unei deconectari anterioare si astfel ma incadrez la prevederile Anexei I, cazul I din procedura de deconectare, intrucat aceasta contravine legii 325/2006 un condominiu = sistem de incalzire.
Intrebare: ce inseamna acest lucru: existenta unei deconectarii anterioare?

Mentionez ca inainte de legea 325/2006 in 2003 a mai fost o debransare totala pe scara blocului. Despre aceasta este vorba? sau o deconectare a mea anterioara?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:54, 14 Octombrie 2014
Cerchia a scris:

Mentionez ca inainte de legea 325/2006 in 2003 a mai fost o debransare totala pe scara blocului. Despre aceasta este vorba?

Da. Verificati daca respectivul vecin debransat are procesul verbal de debransare avizat de catre RADET.Probabil ca nu din moment ce nu apare in evidentele lor...

am copia dupa aprobarea RADET , pe ea scrie DEBRANSARE TOTALA.
Ati anexat copia cand ati depus dosarul de debransare ?
ce inseamna : nu am facut dovada existentei unei deconectari anterioare. Asta este intrebarea pe forum. Daca stiti este bine. Nu raspundeti cu alte intrebari. este dosar in derulare.
Ultima modificare: Marți, 14 Octombrie 2014
Cerchia, utilizator
Cerchia a scris:

ce inseamna : nu am facut dovada existentei unei deconectari anterioare.

V-am raspuns. Se refera la faptul ca nu mai exista alta debransare in condominiu.

Alte discuții în legătură

Debransare radet 2012 ellen6a ellen6a Buna ziua. Sunt proprietara unui apartament situat intr-un bloc construit in anul 1986. Am fost la asociatia de locatari si am intrebat despre proiectul tehnic ... (vezi toată discuția)
Încalzire la bloc cu centralã proprie viorel99 viorel99 Bună seara . Ce act normativ regelemntează repartizarea cheltuielilor că încălzirea, în bloc sunt şi proprietari cu CT proprie. (vezi toată discuția)
Debransare de la sistemul de termoficare melaniag melaniag Buna ziua! de ceva timp ma chinui sa ma debransez de la sistemmul de termoficare insa nu am primit raspuns favorabil deorece locuiesc intr-un bloc unde nu au ... (vezi toată discuția)