am avut o cerere de debransare pentru apartamentul meu catre radet:
am avut raspuns negativ:
1. nu am facut dovada existentei unei deconectari anterioare si astfel ma incadrez la prevederile Anexei I, cazul I din procedura de deconectare, intrucat aceasta contravine legii 325/2006 un condominiu = sistem de incalzire.
Intrebare: ce inseamna acest lucru: existenta unei deconectarii anterioare?
Mentionez ca inainte de legea 325/2006 in 2003 a mai fost o debransare totala pe scara blocului. Despre aceasta este vorba? sau o deconectare a mea anterioara?
multumesc frumos. subiect incheiat. deorece intru la legea divulgare date din dosar, mai stie doar sotia mea. cred ca nu e vreo problema, deoarece de maine instrumentez dosar la judecatorie, ca reclamant nu am voie sa divulg date de la dosar in curs
Sunteti de-a dreptul hazliu cu ...... - deorece intru la legea divulgare date din dosar..., ceea ce inseamna ca va uitati prea mult la televizor.
Deconectare anterioara este o deconectare in scara/blocul, asociatia dvs. nu in apartamentul propriu. In fine, daca ati depus la dosarul cauzei acel proces-verbal de deconectare, inseamna ca instanta va tine cont de acest lucru si o sa va permita deconectarea daca respectati si celelalte clauze impuse de legislatie. Oricum, daca dvs. doriti cu adevarat sa va deconectati - probabil ca aveti motive serioase pe care o sa le sustineti in instanta ( sa ne spuneti si noua aceste motive, dar dupa...).
Bafta!
Debransare radet 2012
ellen6a
Buna ziua. Sunt proprietara unui apartament situat intr-un bloc construit in anul 1986. Am fost la asociatia de locatari si am intrebat despre proiectul tehnic ... (vezi toată discuția)