avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cerere debransare RADET Constanta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cerere debransare RADET Constanta

Am facut cerere in grup , toata scara, de debransare de la RADET, in urma cu doua lunii, nu am primit nici-un raspuns in 2 luni , noi am considerat raspuns pozitiv tacit si am investit in conectarea la gaze CONGAZ sume de bani enorme,
neavand nici acum raspunsul, daca ne pomenim raspuns negativ putem ataca cheltuielile in instanta in cont RADET, considerand raspuns tacit pozitiv?
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 21:13, 12 Octombrie 2014
Verificati HCLM care decide respingerea cererilor de debransare consumatori individuali din imobille de locuit in comun,justificat de faptul ca reducerea consumatorilor individuali genereaza consum micsorat de agent termic ceea ce conduce la ineficienta regiei si a cet-ului local
deci, consumul de gigacalorii este platit, RADET vinde gigacalorii cumparate de la electrica care le produce tot pe gaze CONGAZ la un randament de 70%, si factor de poluare mare, eu am centrala cu 99% randament, si factor de poluare made in Germany, am acte de la comisia de Standarde Germana, RADET va cumpara
atatea giga cate vinde, unde este problema? CONGAZ a cheltuit si a spart toate strazile din oras aproape 1 miliard de euro prin program UE, dar nu poate termina planul UE dintr-un cauza unui ordin general. Probabil UE si FARE vor oprii fondurile daca nu au finalitatea, abonatii, pina acum in 2 ani sunt 200 de cereri din care 6 sunt aprobate, restul respinse, deci la 300 000 abonati RADET nu este problema cele 200 de cereri din statistica 2 ani. La 1 miliard cheltuit inutil se pune o problema de hotarari de ministrii. Bani au fost luati de diverse firme, nu spun cine, vorba volens. Pretul gazelor este 50% din pretul gazelor din Germania.
Gigacaloria este sus in unele localitati, fata de pretul UE, nemaipunind la socoteala ca o hotarire OG si HCLM blocheaza o lege organica,/2006-dezbatuta in Curtea Constitutionala a Romaniei, lege data chiar in baza banilor pushi de occident in zona.
Cerchia a scris:
Am facut cerere in grup ...

Daca ati facut cerere pe scara, bloc, asociatie, discutati cu presedintele asociatiei sa rezileze contractul cu furnizorul. Conformati-va clauzelor din contractul incheiat intre furnizor si asociatia de proprietari si reziliati contractul conform clauzelor prevazute in acesta. Asa am procedat noi acum cativa ani, cand in luna iulie au oprit pentru o luna furnizarea apei calde si in vederea efectuarii reviziei anuale au luat din subsol gigacalorimetrul pentru verificare. In acest interval le-am inaintat o adresa prin care i-am anuntat ca rezilem contractul cu ei si ne asiguram apap calda si caldura singuri, pe baza de centrale individuale. Nu am primit raspuns imediat dar cand au venit sa monteze gigacalorimetrul la locul lui nu le-am mai permis accesul in subsol. Atunci a inceput scandalul, au gasit adresa noastra prin dosarele lor, ne-au amenintat..., dar noi am incheiat socotelile cu ei si avem ani buni de cand suntem toti debransati.

Radet va face un serviciu. Cine nu mai doreste sa beneficieze de serviciu anunta si renunta, conform contractului cu RADET. Nici un serviciu nu poate fi obligatoriu. Doar la noi se incerca obligarea clientului la un serviciu prost, ineficient si scump. Oricum trebuie sa existe un contor de caldura. Daca va deconectati contorul nu va mai inregistra nimic, deci nu mai are ce sa va factureze. Nici macar nu trebuie anuntati pentru ca acel contor va ramane imobil. Se vor prinde si singuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subsolul e de vina? ContSters189595 ContSters189595 buna ziua suntem o asociatie formata din mai multe blocuri unan dintre scari avand repartioare. as dori sa stiu cum se imparte factura radet .ce ... (vezi toată discuția)
Debransare radet constanta - posibilitate NegoitaMircea NegoitaMircea Daca anterior , in acelasi imobil au existat debransari si bransari legale ale unui apartament, cum este considerat conform legii? \\"deconectare ... (vezi toată discuția)
Proprietar tevi subsol bloc eubogdan eubogdan as vrea sa aflu cine este de drept proprietar pe tevile de apa calda si caldura din subsolul blocului, in conditiile in care niciun proprietar din bloc nu mai ... (vezi toată discuția)