as vrea sa aflu cine este de drept proprietar pe tevile de apa calda si caldura din subsolul blocului, in conditiile in care niciun proprietar din bloc nu mai este bransat la incalzirea de la CET, ci toti suntem pe incalzire proprie, centrala de apartament.
Instalatia din interiorul condominiului cu care a fost proiectata si care este mentionata in proiectul si cartea tehnica initiala apartine asociatiei de proprietari,chiar daca ,
membrii acesteia au inteles sa modifice structura de alimentare cu agent termic initial prevazuta in proiect si cartea tehnica a imobilului
Tevile din subsolul blocului sunt proprietatea CET.
De aceea au fost numeroase controverse in a pretinde CET-ului chirie pentru ţevile ce trec prin bloc, dar s-a renuntat, pentru ca în acelaşi timp, CET-ul, în replică, poate încărca facturile consumatorilor, prin creşterea preţului gigacaloriei cu echivalentul chiriei plătite pentru traversarea ţevilor.
@eubogdan
Ca sa nu fiti derutat de raspunsurile cu dublu inteles intaresc ce a spus @ynocentta mai sus.
Tevile din subsol incepand cu locul unde era montat contorul spre inauntrul cladirii sunt ale asociatiei de proprietari.
Intareasc si eu raspunsul corect in sensul ca toate conductele si instalatiile de alimentare cu apa rece si apa calda, ca si cele care transporta agentul termic sunt ale asociatiei de proprietrai de la bransament si ale CET-ului inainte de bransament.
Blocul, proprietarii, asociatia sunt proprietrai ai tuturor tevilor in aval de bransament indiferent ca sunt bransati sau debransati.
Noi, dupa debransare le-am scos si valorificat ca fier vechi.
Au ramas in subsol conductele care trec spre blocurile vecine si sunt ale furnizorului.
Tevi caldura
paul ci
pot solicita regiei de termoficare locala sa isi mute tevile din apartamentul meu? Am centrala proprie si nu beneficiez cu nimic din prezenta acestor tevi in ... (vezi toată discuția)
Problema condominiu
apafaian
Buna ziua.
Locuiesc in Timisoara intr-un bloc de 20 apartamente.Stau la parter intr-o garsoniera. Am ramas in acest bloc 2 apartamente care suntem legati la ... (vezi toată discuția)