Initial contract pe 90 zile perioada de proba 03.04.2017- 04.07.2017.
Pe 04.07.2017 mi-au trimis o informare (care cred ca trebuia trimisa cu 20 zile inainte) din care reiese ca se prelungeste contractul cu 1 luna perioada determinata, adica 04.07.2017 pana la 04.08.2017 + actul aditional la contract din care reiese acelasi lucru ( se prelungeste contractul pana pe 04.08.2017). In afara acestora nu am mai primit nimic de la ei si nici ce au de gand sa faca in continuare nu stiu (comunicarea verbala lasa de dorit).
Vroiam sa stiu daca trebuiau sa ma informeze mai devreme, in decursul acestei luni, de modificarile ce o sa survina, sau la finalul lunii pur si simplu se incheie contractul de comun acord.
Mentionez ca nu mai doresc sa continui in acest fel cu ei, adica contract de cate 1 luna determinata.
Multumesc!
Buna ziua !
Ma aflu in urmatoarea situatie:
- contract de munca 90 zile perioada de proba
- prelungire, in ultima zi a perioadei de proba, cu contract determinat pe prioada de 1 luna
As dori sa-mi spuneti daca trebuiau sa-mi comunice ceva , pana acum, pentru ca la sfarsitul acestei perioade eu nu stiu la ce sa ma astept.
Multumesc!
Buna ziua!
Revin cu o intrebare la problema mea.
Am depus actele la firma pe data de 11 decembrie dupa cum m-ati sfatuit si dupa cum ne-am incadrat, adica:
1- cerere de incetare a suspendarii contractului individual de munca (CIM) si reluarea activitatii in baza aceluiasi CIM.
2 - concediul de maternitate cu aceeasi data.
De la Resurse Umane mi-au solicitat o adeverinta eliberata de Primarie, unde au fost depuse actele pentru primul copil, din care sa rezulte venitul meu pe ultimele 6 luni pentru a-mi putea calcula banii pe concediu medical depus.
Vreau doar sa stiu daca procedeaza corect asa sau ar trebuii sa-mi calculeza plata concediului dupa venitul de pe cartea de munca?
Multumesc!
Sotul meu nu are loc de munca, deci nu ne incadram in lege dupa cate am citit eu. Poate nu am citit unde trebuie. Data probabila a nasterii este 7 ianuarie 2015 sau in cateva zile dupa aceasta data.