avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Activitate lorena77

Activitate lorena77

Buna ziua,
In cazul in care un salariat are mai multe contracte de munca partiale(la firme diferite) cum se calculeaza salariul minim pentru fiecare contract? se tine cont de salariul minim pe economie in cazul lui ?
Răspuns la discuția Crestere pensii in 2015
din cate stiu eu la pensiile militare nu se calculeaza punctaj mediu anual, am sa ma uit pe talon sa vad exact. pensia bruta este de aproximativ 1800 lei
Răspuns la discuția Crestere pensii in 2015
asa am inteles si eu din lege dar Soacra mea cand a incasat pensia pentru luna Ianuarie a primit exact ca si pana acum fara nici un leu in plus. in cazul acesta ce este de facut ?
Buna ziua,
Am si eu o intrebare : pensiile militare de urmasi nu cresc cu 5% in 2015 ?
Răspuns la discuția Intoarcerea din CIC/ demisie
buna ziua,
am si eu o problema asemanatoare doar ca la noi angajata nu s-a prezentat la serviciu, nu a facut nici cerere de revenire, nici demisie ...nimic... eu cum ma justific, ca si angajator, ce acte trebuie sa fac sa o pot concedia sau cum inregistrez in revisal, in d112 ???? ma puteti ajuta?
MULTUMESC DIN SUFLET
Buna ziua,

Am primit de la primaria unde avem unul din angajati o poprire pe salariu pentru neplata impozitelor si taxelor. am operat peste tot in contabilitate instaurarea popririi dar m-am poticnit la declaratia 112.
unde trebuie sa trec poprirea in d112, sau mi bine zis...trebuie sa o trec ??? X-(