avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Activitate ionelaa

Activitate ionelaa

Vă mulțumesc frumos!
Membrii familiei sunt luați în considerare, caci presupun ca polițistul va spune ca nu a auzit nimic.
Pe dovada scrie accident cu victime. Nu stiu alte aspecte. Nu am fost pana acum chemată la declarații.
Am fost implicată intr-un accident rutier, consemnat cu victime, dar la final, nimeni nu a necesitat internare. Celălalt șofer, care prin orice căi a ajuns să influențeze polițiștii și martorii, incearca sa întoarcă totul împotriva mea. Nu am semnat procesul verbal, nu am dat declarație. Sunt sproape 10 zile de la accident. Ce pot face?
In urma unui accident, am fost amenințată/intimidata chiar în sediul poliției, sub ochii polițistului, pe motiv că m-am prezentat la investigatii medicale. Mi s-a spus foarte clar ( de persoană cu influențe) ca daca vreau sa merg la spital, o sa merg... asta asa, ca am vrut să fiu victimă. Mentionez ca dauna masinilor este totala, din fericire, in urma investigatiilor medicale, nu au rezultat decat contuzii minore. Ce pot face? Mulțumesc!
Este legal. Una este ordonator de credite si alta contabila??? Unde ajungem?
Buna ziua. Am reclamat primaria la mai multe departamente ale Cons. Jud. si am primit raspunsuri ca este sarcina primariei, cf. unor articole pe care mi le specifica.
Ce fac daca termenele de executie date primariei nu au fost respectate (implicit articolele de lege) , iar eu (cetatean), sunt predispus unor distrugeri datorate acestei nepasari (este vorba de decolmatarea unor cursuri de apa, care au produs inundatii). Ba mai mult, din cauza ca am reclamat, se doreste a mi se demonstra ca oriunde m-as duce, tot nu rezolv nimic. Am mai multe raspunsuri scrise, inclusiv constatarea pagubelor de la ISU-primarie. Pot reclama sau da in judecata primaria, sau ma lupt cu morile de vant? Locuinta mea poate fi distrusa daca nu se realizeaza lucrarile. Va multumesc.