avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poliția încearcă să mă scoată vinovată într-un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poliția încearcă să mă scoată vinovată într-un accident. Cum pot demonstra contrariul?

Am fost implicată intr-un accident rutier, consemnat cu victime, dar la final, nimeni nu a necesitat internare. Celălalt șofer, care prin orice căi a ajuns să influențeze polițiștii și martorii, incearca sa întoarcă totul împotriva mea. Nu am semnat procesul verbal, nu am dat declarație. Sunt sproape 10 zile de la accident. Ce pot face?
Ultima modificare: Duminică, 20 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ionelaa , utilizator 16:56, 22 Ianuarie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inteleg ca s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa sau care este situatia?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Februarie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Pe dovada scrie accident cu victime. Nu stiu alte aspecte. Nu am fost pana acum chemată la declarații.
Fiind un accident cu victime s-a deschis dosar de cercetare penala.Mergeti la sectia de politie si cereti relatii despre asta.Incercati sa vedeti ce probe puteti gasi in favoarea dvs.Daca lucrurile se complica angajati un avocat. Actionati preventiv nu asteptati finalizarea dosarului.
Vă mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala? silviuteodor1986 silviuteodor1986 Am fost implicat intr-un accident rutier cu victime(victimele nu au avut nimic,insa unul din ei a mers la spital si acolo a spus ca a avut loc accidentul si ca ... (vezi toată discuția)
Accident cu victime si martori tstefan tstefan am avut un accident in martie aveam verde la semafor si un sofer a intrat pe rosu si ne-am tamponat am sunat la 112 a venit ambulanta politia si tv sau facut ... (vezi toată discuția)
Un accident cu vatamare corporala poate sa ramana fara urmari pentru cel vinovat? ionelushh ionelushh daca un sofer accidenteaza un copil....si-l baca in spital (piciorul rupt) nu s-a facut dosar ,nu i s-a supendat permisul...si nici macar o amenda nu a ... (vezi toată discuția)