avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident cu victime si martori
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu victime si martori

am avut un accident in martie aveam verde la semafor si un sofer a intrat pe rosu si ne-am tamponat am sunat la 112 a venit ambulanta politia si tv sau facut masuratori poze sau luat declarati ,dar datorita faptului ca nu am vrut sa merg la spital politia a zis sa o lasam pe tamponare si asa am facut dar a doua zi cand am mers la politie sa declaram tamponarea un politai ma certat si mia zis ca de ce declar tamponare cand a fost accident cu victime ,celalat sofer sa dus si si-a scos certificat medicolegal a doua zi. #-o ,si sa deschis dosar de cercetare penala ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: tstefan , utilizator 23:51, 22 Iulie 2014
dupa noul cod vatamarea corporala din culpa nu mai este infractiune daca nu sunt ingrijiri medicale mai mari de 60 de zile . Nu conteaza ca celalalt sofer si-a scos certificat medico legal daca el este considerat vinovat in urma accidentului rutier.
90 de zile nu 60, 60 era pe vechiul CPp.
am fost la asigurari si cei de acolo mi-au zis ca au deschis deschis dosar celuilalt sofer ca a venit cu anexa 2 in care ma scoate pe mine vinovat,ia-m aratat ca si eu am anexa 2 data de acelasi politist in care il scoate pe el vinovat si am si comunicarea de la parchet de clasare a dosarului pentru ca legea nu prevede autoaccidentare(el a intrat in mine si tot el a fost victima)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinovat accident rutier dandandandandan dandandandandan Accident rutier E vorba de tatăl meu care a avut un accident de circulație destul de stupid și nu s- a înțeles cu celălalt șofer și va merge mâine ... (vezi toată discuția)
Accident fara victime, neacordare prioritate tafalanvaleriu tafalanvaleriu daca am avut permisu luat pentru depasire pe linia continua in aprilie 2011,si acum nu am acordat prioritate si am facut accident fara victime,si mi sa ... (vezi toată discuția)
Accident rutier pe trecerea de pietoni, victima lovita si aruncata in aer si care si-a pierdut cunostinta pana la venirea ambulantei reli_relly reli_relly Buna seara. Am patit un lucru groaznic .Doresc sa ma sfatuiti cum sa procedez ,care sunt procedurile legale de urmat sa imi gasesc dreptatea in justitie ,sa ... (vezi toată discuția)