avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pentru amenințare, unde pot face plângere? Un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pentru amenințare, unde pot face plângere? Un polițist unde poate fi reclamat?

In urma unui accident, am fost amenințată/intimidata chiar în sediul poliției, sub ochii polițistului, pe motiv că m-am prezentat la investigatii medicale. Mi s-a spus foarte clar ( de persoană cu influențe) ca daca vreau sa merg la spital, o sa merg... asta asa, ca am vrut să fiu victimă. Mentionez ca dauna masinilor este totala, din fericire, in urma investigatiilor medicale, nu au rezultat decat contuzii minore. Ce pot face? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ionelaa , utilizator 17:42, 19 Ianuarie 2019
Plangere puteti depune la politie sau parchet, dar puteti proba ce spuneti?
Membrii familiei sunt luați în considerare, caci presupun ca polițistul va spune ca nu a auzit nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretentii materiale in urma unui accident rutier din care au rezultat 8 zile ingrijiri medicale?! roibuvictor roibuvictor Buna ziua, In urma cu circa o luna si jumatate,iesind dintr-o parcare,efectuand manevra de mers inapoi, am accidentat o persoana care trecea strada prin loc ... (vezi toată discuția)
Despagubiri pentru vatamare corporala intr-un accident de circulatie! aurelvultur aurelvultur In data de 22-06-2013 am avut un accident rutier grav cu distrugerea masinii de serviciu, fiind in timpul serviciului si vatamarea corporala(fractura ... (vezi toată discuția)
Reducere/contestare a suspendarii permisului (oug 195/2002 art.103,1, c)) LiviuSt LiviuSt Buna seara! Desi numai buna nu e. In urma cu cateva luni, o d-soara mi s-a aruncat pe aripa dreapta a masinii, pe trecerea de pietoni. Nu mai comentez, nu a ... (vezi toată discuția)