Bună ziua!
Intenționez să cumpăr un apartament et. 4/4, (am facut precontractul ieri).
Ieri dupa amiaza cand am fost sa l mai vad, vecinii mi au spus ca sunt probleme mari cu acoperisul!!! La discutiile purtate anterior cu vanzatorul, acesta a spus ca nu exista niciun fel de probleme.
Apartamentul este recent renovat, nu sunt urme de infiltrații.....dar la prima ploaie nu se stie...
Ce pot face?
Mulțumesc!
Am termen sa contest decizia acestei comisii pana la 13.11.2014. Cum pot face ca problema mea sa fie verificata si ulterior constata de o institutie prevazuta in textul legii? Mentionez ca sunt militar si situatia e mai delicata.
La calcularea salariului, din eroarea contabilului in lunile februrie, martie si aprilie 2014, mi s au trecut 9 (noua) persoane in intretinere, fapt pt care nu mi s a retinut impozit pe salariu. Eu nu am nicio persoana in intretinere. Ulterior s a format o comisie de cercetare administrativa care a constat aceasta eroare si mi se imputa ( fara sa am vreo vina) recuperarea sumelor neretinute ca impozit in perioada mentionata, adica vreo 1200 de lei. Ma incadrez la prevederile legii amnistiei fiscale pt bugetari? Multumesc!