avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua! Intenționez să cumpăr un apartament et. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua! Intenționez să cumpăr un apartament et. 4/4, (am ...

Bună ziua!
Intenționez să cumpăr un apartament et. 4/4, (am facut precontractul ieri).
Ieri dupa amiaza cand am fost sa l mai vad, vecinii mi au spus ca sunt probleme mari cu acoperisul!!! La discutiile purtate anterior cu vanzatorul, acesta a spus ca nu exista niciun fel de probleme.
Apartamentul este recent renovat, nu sunt urme de infiltrații.....dar la prima ploaie nu se stie...
Ce pot face?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 10:17, 25 Martie 2021
Nimic. Cand veti avea probleme, puteti sa i actionati in instanta pe vanzator pt vicii ascunse.
Este una din metodele des intalnite de "cosmetizare" apartament cu vici
Se impunea ca anterior achizitiei sa va interesati daca exista deficiente la partea comuna de condominiu pentru a va putea feri de eventualele tentative de indcere in eroare de catre vanzator
Totdeauna, cei de la ultimul nivel, vor avea aceasta "grija" a integritatii terasei.
Acum, aveti doua posibilitati:
1. Daca vanzatorul zice ca nu sunt (inca) probleme cu terasa, trebuie sa o luati ca atare.
2. Daca la prima ploaie se va dovedi ca a mintit, puneti-ii in vedere de pe acum, eventual prevedeti in contract - asa cum va sfatuie @gi-jane2 si atunci o sa fie mai cu bagare de seama, eventual o sa obtineti un pret mai bun.
...............................................
Daca o sa deventi proprietarul acelui apartament si o sa aveti probleme cu terasa, trebuie sa observati ca, aici pe forum sunt prezentate o multime de sfaturi privind refacerea hidroizolatiei deteriorate. Daca nu gasiti, va rog, apelati la mine pe mesaj privat si rezolvam.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa infiltrata apartament RoxanaCio RoxanaCio Buna ziua! Stam la etajul 1 intr-un apartament, iar etajul 2 este un etaj retras, adica vecinii de sus au terasa mare. Au fost cateva zile mai ploioase si ... (vezi toată discuția)
Viciu ascuns Roxana alina  Stancu  Roxana alina Stancu buna ziua. o pers. fizica cumpara un apartament la etajul 4 intr-un bloc cu 10 etaje. ulterior , se apuca sa renoveze apartamentul si constata ca are ... (vezi toată discuția)
Vicii ascunse apartament cu prima casa PHUSULAN PHUSULAN Buna ziua, Am achizitionat acum 1 luna un apartament la et. 9 intr-un bloc de 10 etaje, din anul 1981.Mentionez ca la prima ploaie, am inceput sa am ... (vezi toată discuția)