PHUSULAN a scris:
Il pot actiona in instanta pe proprietar ?
Da, il puteti actiona in 3 luni. Dar nu cred ca aveti sanse sa dovediti ca a vrut sa va insele.
PHUSULAN a scris:
Am impresia ca am fost pacalit?
Nu cred ca ati fost pacalit. Pur si simplu ploaia asta a fost mai mare ca niciodata si umezirea intre perete si tavan s-a produs etaje bune mai jos decat ultimul nivel al blocurilor. Bloc din '81 nu este chiar fata mare. Astea sunt blocurile comuniste.
De exemplu :
- apa intre perete si tavan s-a infiltrat cu 3 nivele mai jos decat ultimul nivel pe peretele exterior, desi peretele este placat cu polistiren si tencuit.
- apa infiltrata in bloc cu 12 etaje, la etajul 10, dar nu pe peretele exterior, ci in peretele de la usa de intrare, deasupra contuarului electric. Deci s-a scurs prin peretele vertical interior, efectiv minim 2 etaje.
Tot sudul tarii a patit-o, vorbeam mai ieri cu o doamna de la asigurari si imi spunea ca dupa ploaia asta au fost invadati de locatarii de la ultimele etaje pentru asigurari, ca pur si simplu le-a plouat in case, au stat cu ligheanele sub bec. Dar nici un asigurator nu despagubeste pagube la apa din infiltratii.