avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Garantie bloc pentru vicii ascunse
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Garantie bloc pentru vicii ascunse

Buna ziua,

Locuiesc intr-un bloc nou, la ultimul etaj, are un an.
De la ploaia de aseara mi-a intrat apa pe tavan in bucatarie.
Firma care a vindut a dat garantie pentru vicii ascunse. Faptul ca tavanul este atat de vulnerabil incat a permis intrarea apei in apartament este un viciu ascuns?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 18:02, 7 August 2009
Evident ca este un viciu ascuns, atata timp cat dvs. nu v-ati putut da seama doar la simpla vedere a tavanului ca acesta ar putea fi prost construit.actionati firma constructoare in judecata si cereti si repararea prejudiciului.
Pentru inceput , eu zic sa luati legatura cu firma constructoare....daca nu ajungeti la o intelegere amiabila cu ei, actionati in judecata.
Ultima modificare: Vineri, 7 August 2009
Rodica Ciobanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ploua in apartament Dana Marin Dana Marin Dupa ploaia de aseara m-am trezit cu 2 pete de apa pe tavan, stau la ultimul etaj. Deasupra este un pod. Blocul este din 2008 si are garantie 10 ani pentru ... (vezi toată discuția)
Vicii ascunse apartament cu prima casa PHUSULAN PHUSULAN Buna ziua, Am achizitionat acum 1 luna un apartament la et. 9 intr-un bloc de 10 etaje, din anul 1981.Mentionez ca la prima ploaie, am inceput sa am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! dupa incheierea contractului de vanzare cumparare ... absalom34 absalom34 Buna ziua! Dupa incheierea contractului de vanzare cumparare a unui apartament (cu achitarea sumei) am constatat existenta unei tevi de apa sparte. Intra in ... (vezi toată discuția)