avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Activitate R_Ela

Activitate R_Ela

Care este legislatia prin care primaria obliga locatarii sa schimbe termopanele deja puse cu altele(puse de primarie), odata cu reabilitarea blocului? Fiecare proprietar a cheltuit bani pentru montarea geamurilor termopan, iar primaria, odata cu reabilitarea blocului printr-o echipa numita face masuratori pentru montarea altora, darama balcoanele consolidate si le inchide total cu termopan. Efortul financiar de aproape 100 mil. (termopane si reparatiile/consolidarile) este din buzunarul fiecarui proprietar, pentru confortul lui si nu se recupereaza nimic. Oare protectia consumatorului are ceva de spus? Am facturi doar pentru termopane, consolidarile/reparatiile fiind facute cu persoane fizice platite ches. Multumesc.
Răspuns la discuția Legalitate
Atat timp cat nu mergi la cursuri / laboratoare si totul este superficial..se reduce in final la o diploma si poti ocupa un post ...in functie de conjunctura....nu te poti compara cu o persoana care face cursuri la zi...... este vizibil / clar ca va fi competenta 0. Asa supravietuieste sistemul de invatamant particular.
Discuție Legalitate
De ce se dau hotarari diferite pe aceeasi speta, in judete diferite? Este corect?
Discuție Legalitate
Este/nu este legala situatia urmatoare: un salariat care are serviciu NUMAI de zi sa faca facultate sau sa-si completeze studiile la o facultate apartinand unei universitati care are studii NUMAI de zi din alta localitate. Practic serviciul se suprapune peste majoritatea cursurilor/laboratoarelor si de fapt TOTUL se reduce la o participare la examene care sunt o formalitate si la plata taxelor. Competenta/profesionalism= 0