avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Legalitate
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Legalitate

Este/nu este legala situatia urmatoare: un salariat care are serviciu NUMAI de zi sa faca facultate sau sa-si completeze studiile la o facultate apartinand unei universitati care are studii NUMAI de zi din alta localitate. Practic serviciul se suprapune peste majoritatea cursurilor/laboratoarelor si de fapt TOTUL se reduce la o participare la examene care sunt o formalitate si la plata taxelor. Competenta/profesionalism= 0
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:17, 17 Octombrie 2014
Nu mi se pare o inegalitate o asemenea situatie, atat timp cat prezenta la cursuri nu este obligatorie.

De unde stiti dvs ca , competenta/profesionalism= 0, intr-o astfel de situatie?
Atat timp cat nu mergi la cursuri / laboratoare si totul este superficial..se reduce in final la o diploma si poti ocupa un post ...in functie de conjunctura....nu te poti compara cu o persoana care face cursuri la zi...... este vizibil / clar ca va fi competenta 0. Asa supravietuieste sistemul de invatamant particular.
Asta o spuneti dvs, insa realitatea este alta.

Cunosc destule situatii de acest gen, care nu au o competenta 0.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegerea facultatii de drept serban19 serban19 Stie cineva daca are o importanta asa mare daca Universitatea este particulara , in speta Univ.G Bacovia-Bacau. As vrea sa urmez cursurile Fac de Drept si am ... (vezi toată discuția)
Nu stiu cum sa fac/ studii superioare AdisA AdisA Buna seara. Sunt absolventa de facultate dar nu stiu cum sa scap de acest titlu si am sa va expun motivele: 1. 80% din profesorat hartuiau studentii iar in ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de lunga durata-4 ani? calin cristiana calin cristiana Pentru cei care au absolvit o facultate de 4 ani la o Universitate particulara , cursuri la zi , licenta la stat in anul 2000 se poate echivala cu un master in ... (vezi toată discuția)