avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Activitate laura1313

Activitate laura1313

Răspuns la discuția Datorii fiscale
nu nu a mai lucrat in tara. a fost cu actele care atesta faptul ca nu a mai lucrat in tara si inca nu a primit nici un raspuns despre recalculare.
Discuție Datorii fiscale
nu prea inteleg cum sta treaba cu anulatul acestor datorii. mama mea este medic si din 2009 cand avea cabinetul ei de medicina si datorii de 2 lei la fisc, a plecat in strainatate, si acum are datorii de 200 mil lei vechi.....a dus actele care demonstreaza faptul ca nu a mai lucrat pe teritoriul romaniei, dar inca nu a primit nici un raspuns...
cum pot afla daca se incadreaza sau nu in aceasta noua lege de stergere a datoriilor fiscale.....
va rog daca se poate sa imi dea cineva un raspuns...
cred ca e imposibil sa se ajunga de la o suma asa de mica la una asa de mare
ea nu a mai lucrat in romania din acea data
pai nici ea stie exact, in octombrie 2011 a primit o instiintare de la fisc ca mai are de palta 2 lei, apoi a plecat in franta, iar acum are de plata 300 si ceva de milioane

se va duce sa ceara un act prin care sa ii arate de cand si ce are de plata, cred ca asta ar trebui sa faca
Discuție Datorii fiscale
mama mea are datorii fiscale, dar din anul 2011 nu mai lucreaza in romania ci in franta ca si medic, dar datoriile tot cresc....desi a trimis o declaratie cum ca nu mai lucreaza din acel an. ce ar putea face? va rog daca ma puteti ajuta.
as dorii sa imi fac o ferma de porci. cu ce sa incep?
Discuție somaj
am 30 de ani, am lucrat din timpul facultatii si nu am avut niciodata somaj, acum am o fetita de un an si nu pot lucra, pot depume actele de somaj? sotul meu nu a avut niciodata somaj, dar nu gaseste un loc de munca poate solicita somaj, el este inscris la invatamantul "a doua sansa" in anul doi, neavand posibilitatea sa termine scoala decat pana in clasa a sasea.