avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorii fiscale
Discuție deschisă în Executare silită

Datorii fiscale

nu prea inteleg cum sta treaba cu anulatul acestor datorii. mama mea este medic si din 2009 cand avea cabinetul ei de medicina si datorii de 2 lei la fisc, a plecat in strainatate, si acum are datorii de 200 mil lei vechi.....a dus actele care demonstreaza faptul ca nu a mai lucrat pe teritoriul romaniei, dar inca nu a primit nici un raspuns...
cum pot afla daca se incadreaza sau nu in aceasta noua lege de stergere a datoriilor fiscale.....
va rog daca se poate sa imi dea cineva un raspuns...

Alte discuții în legătură

Datorii fiscale laura1313 laura1313 mama mea are datorii fiscale, dar din anul 2011 nu mai lucreaza in romania ci in franta ca si medic, dar datoriile tot cresc....desi a trimis o declaratie cum ... (vezi toată discuția)
Poprire cont anaf praduv83 praduv83 Buna ziua, Va scriu pentru a afla raspunsul la urmatoarea problema:am fost instiintat la inceputul lunii decembrie de faptul ca mi s-a infiintat o poprire ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune ubeline ubeline Buna ziua. Am si eu o rugaminte la d-voastra si va rog din suflet sa ma ajutati. tatal meu a murit in urma cu 2 ani dupa urma caruia a ramas ca mostenire un ... (vezi toată discuția)