avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025: Sesiune cu Mirela Păunescu.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Datorii fiscale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Datorii fiscale

mama mea are datorii fiscale, dar din anul 2011 nu mai lucreaza in romania ci in franta ca si medic, dar datoriile tot cresc....desi a trimis o declaratie cum ca nu mai lucreaza din acel an. ce ar putea face? va rog daca ma puteti ajuta.
Cel mai recent răspuns: laura1313 , utilizator 00:53, 21 Iulie 2015
De unde provin aceste datorii?
pai nici ea stie exact, in octombrie 2011 a primit o instiintare de la fisc ca mai are de palta 2 lei, apoi a plecat in franta, iar acum are de plata 300 si ceva de milioane

se va duce sa ceara un act prin care sa ii arate de cand si ce are de plata, cred ca asta ar trebui sa faca
cred ca e imposibil sa se ajunga de la o suma asa de mica la una asa de mare
ea nu a mai lucrat in romania din acea data
nu nu a mai lucrat in tara. a fost cu actele care atesta faptul ca nu a mai lucrat in tara si inca nu a primit nici un raspuns despre recalculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare cass 2012 Stepa Stepa Asa cum fac din trei in trei luni m-am prezentat la Finante pentru a-mi platii ultimele dari de pe decizia primita la inceput de an (venit din cedare ... (vezi toată discuția)
Decizia nr. 335 din 10 martie 2011 a curtii constitutionale a romaniei tudoreldoru tudoreldoru In luna octombrie 2011 am primit de la CAS o instiintare prin care sunt anuntat ca datorez CAS o suma de 8 milioane lei vechi.Aceasta suma provine din venituri ... (vezi toată discuția)
Proprietate apartament amenintata salmiroxa salmiroxa Am primit o instiintare legata de legea 175/2010 . Daca aduc dovezi la Termica ca membrii familiei au sub 1000 de ron/pers si ma angajez ca intr-un an sa ... (vezi toată discuția)