avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recalculare CASS 2012
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recalculare CASS 2012

Asa cum fac din trei in trei luni m-am prezentat la Finante pentru a-mi platii ultimele dari de pe decizia primita la inceput de an (venit din cedare bun-chirie) si asa aflu de la biroul de calcul ca luna aceasta trebuie sa achit suma de 2550ron reprezentand CASS pe 2012. De cinci ani merg si-mi platesc darile la zi si mi se confirma ca am datorii 0 si acum apar cu suma asta monstruoasa de plata in cateva zile? Nu am primit nici o instiintare in octombrie (de parca doua luni ar fi suficient pentru asa ceva) asa cum am aflat aici [ link extern ] .
Speram sa pot beneficia de cele 45 de zile pentru contestatie( asa cum scrie pe formularul de calcul). Cresc si intretin trei copii si un batran ...ce ar trebui sa-mi infometez casa?
In 2011 eram vaduva asigurata pe cuponul de pensie de urmas ...casnica cu trei copii mici sub sapte ani, in 2012 am avut venit din chirii si din clipa in care Fiscul a preluat colectarea CASS am platit la zi fiecare suma ceruta. Ce vina am eu un cetatean cinstit care a declarat toata suma prin formularul 200 an de an pentru neglijenta lor? Si vin cu aceasta recalculare dupa ce in cei cinci ani sunt asigurata pe hartie ca nu am datorii...si ti-o arunca asa in fata scurt si rapid? Asa, ca sa ne pice bine sarbatorile?
Cand am spus functionarei ca refuz sa ma supun la asa o bataie de joc si ca am sa fac contestatie si ma duc si in tribunal sa ma judec daca este nevoie...mi s-a spus ca nu voi avea nici un castig de cauza, ca are in spatele ei un raft plin cu contestatii care nu au avut castig de cauza si ca.. ba mai mult voi plati si penalizari si alte cheltuieli in plus. Am intrebat inca o data: " doamna, vi se pare corecta decizia aceasta?" "Nu!" mi-a raspuns...cu toate acestea m-a asigurat ca nu are rost sa ma lupt..
Nu pot sa exprim sentimentul pe care il am....
Chiar nu se poate face nimic?
Ultima modificare: Vineri, 8 Decembrie 2017
Stepa, utilizator

Alte discuții în legătură

Recalculare cass 2012 Stepa Stepa Asa cum fac din trei in trei luni m-am prezentat la Finante pentru a-mi platii ultimele dari de pe decizia primita la inceput de an (venit din cedare ... (vezi toată discuția)
Referitor plata cass (sanatate) pentru venituri din chirie Clark Clark Buna ziua, Ridic o problema care ma framanta dpdv fiscal ! :) Am decis sa ma mut din apartamentul meu proprietate personala si doresc sa il inchiriez. In ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere de la cas ambrafirst ambrafirst Am primit o decizie de impunere de la Casa de Sanatate in martie, dar este calculata si datata din februarie pentru plata contributiei pe ultimii 5 ani/ ... (vezi toată discuția)