avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Activitate giuli71

Activitate giuli71

Răspuns la discuția spatiu locativ de stat
giuli71 a scris:

as dori va rog frumos daca stie cineva rezolvarea la urmatoarea problema :
mama mea a decedat de 2 ani si era chiriasa intrun apartament de stat,eu am incercat la primarie la spatiu locativ sa preiau contractul de inchiriere al mamei mele ,dar am fost refuzat pe motiv ca nu eram la data decesului mamei trecut in contract.acuma sunt intr-un proces de aproape 15 luni si la faza de fond am primit sentinta de evacuare acum se judeca apelul intentat de mine.
mentionez ca am fost si eu trecut in contract vreo 15 ani dar dupa ce m-am insurat m-am mutat cu chirie ,acuma intrebarea mea este:
nu am dreptul de preemtiune?? la preluarea contractului pe numele meu???
mai mentionez ca nu am avut niciodata proprietate pe numele meu si nici nu am luat vreun credit pt. prima casa
va multumesc ,si astept raspuns

buna ziua ,am avut un proces cu primaria si am pierdut si la apel .Trebuie sa platesc 100 lei si sa evacuez apartamentul de la stat .
este vreun termen in care sunt obligat sa parasesc apartamentul??? pana acuma nu ma notificat nimeni de la spatii locativ sa eliberez apartamentul in urma sentintei definitive
as dori va rog frumos daca stie cineva rezolvarea la urmatoarea problema :
mama mea a decedat de 2 ani si era chiriasa intrun apartament de stat,eu am incercat la primarie la spatiu locativ sa preiau contractul de inchiriere al mamei mele ,dar am fost refuzat pe motiv ca nu eram la data decesului mamei trecut in contract.acuma sunt intr-un proces de aproape 15 luni si la faza de fond am primit sentinta de evacuare acum se judeca apelul intentat de mine.
mentionez ca am fost si eu trecut in contract vreo 15 ani dar dupa ce m-am insurat m-am mutat cu chirie ,acuma intrebarea mea este:
nu am dreptul de preemtiune?? la preluarea contractului pe numele meu???
mai mentionez ca nu am avut niciodata proprietate pe numele meu si nici nu am luat vreun credit pt. prima casa
va multumesc ,si astept raspuns
Răspuns la discuția evacuare
am stat in apartament pana in 2000 pe urma mama a ramas singura in apartament eu m-am mutat cu ea doar in ultimele luni de viata ale mamei,si fara ca in contractul de inchiriere sa fie specificat clar ca in cazul decesului persoanei titular al contractului mostenitorii legali au sau nu vreun drept la apartament
Discuție evacuare
buna ziua,am o problema mai delicata si nu prea am nici un ajutor
mama mea a decedat anul trecut in martie si era chiriasa la data decesului intrun apartament de stat si la data decesului era singura trecuta in contract .
era chiriasa in acel apartament din anul 1986 si pina in prezent am fost si eu trecut in contract pana in anul 2000 dupa care m-am casatorit si m-am mutat din casa ,acuma dupa moartea mamei statul ma dat in judecata si a castigat pe fond si m-a somat sa parasesc apartament fiindca il ocup abuziv ,am facut recurs la hotararea de la fond si acuma astept
vreau sa mentionez ca m-am interesat si la juristul de la primarie si acesta mi-a spus ca as avea dreptul sa solicit ca primaria sa ma treaca in contract si sa-mi fie repartizata locuinta dar neoficial
acuma va intreb ce sanse as avea ca la recurs sa pot primi repartitia de la primarie ,insa este cineva de la spatii locative care imi pune bete in roata ,precis are apartamentul promis pt altcineva ,
va multumesc anticipat