avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Activitate emiliana76

Activitate emiliana76

Am o societate SRL și nu am depus declarația D100 pe data de 25 octombrie ( trimestrial). Am doua facturi emise și încasate. Ce se poate întâmpla? Mulțumesc
Răspuns la discuția preluare credit ipotecar
Imi permit sa mai adresez o intrebare. Sa presupunem ca banca accepta sa preiau creditul, sotul va ramane in baza de date la acel credit pe toata durata creditului( adica inca 18 ani)? El va iesi total din acel credit dupa pronuntarea partajului? Adica, poate efectua un alt credit ipotecar daca il va interesa? Va multumesc din suflet. O zi buna!
Buna ziua. In 2007 am incheiat un credit ipotecar pe 25 ani pentru achizitionarea unei locuinte. Sotul este titular, eu fiind coplatitor. Acum suntem in pragul divortului si as dori sa stiu daca pot prelua singura in continuare acest credit pana la achitarea soldului. Sotul este de acord cu acest lucru. Faptul ca in contractul de credit se stipuleaza ca nu se poate retrage de la credit nici o parte(eu sau sotul)pana la achitarea integrala a creditului, totusi daca eu garantez ca sunt de acord sa duc mai departe creditul, voi avea reusita? Un prieten imi spunea ca se va putea, banca va lua la cunostinta prin hotarare judecatoreasca de acest lucru. Daca este adevarat,atunci divortul se poate pronunta si la notar sau in acest caz doar in instanta? Va multumesc anticipat.