avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am o societate SRL și nu am depus declarația D100
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am o societate SRL și nu am depus declarația D100

Am o societate SRL și nu am depus declarația D100 pe data de 25 octombrie ( trimestrial). Am doua facturi emise și încasate. Ce se poate întâmpla? Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ContabilGB , utilizator 15:59, 31 Octombrie 2024
O sa fie amendata societatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 pentru conventii civile la firmele cu declarare trimestriala rocriss rocriss Trebuie sa fac declaratia 112 pentru o societate care a optat pentru depunerea trimestriala. Problema este ca are si salariati si conventii civile. In mod ... (vezi toată discuția)
Ce declaratii fiscale are o firma neplatitoare de tva? petrans petrans buna ziua am o societate SRL, infiintata in 01.07.2012 , neplatitoare de TVA si nu am inregistrat pana acum nici macar o tranzactie de orice fel, nici macar ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 anny24 anny24 Am un SRL neplatitor de TVA din 15.11.2006. In noiembrie 2006 l-am bagat pe microintreprindere cu 1 salariat (contributii + impozit pe venitul ... (vezi toată discuția)