avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Declaratia 112 pentru conventii civile la firmele cu ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Declaratia 112 pentru conventii civile la firmele cu declarare trimestriala

Trebuie sa fac declaratia 112 pentru o societate care a optat pentru depunerea trimestriala.
Problema este ca are si salariati si conventii civile.
In mod normal, trebuie sa depun pana la 25 noiembrie declaratia pentru conventiile civile platite in octombrie (care se declara lunar), iar in ianuarie sa depun o alta declaratie pentru octombrie, numai cu salariatii.
Mi-am dat seama ca in ianuarie, cand voi transmite declaratia, voi primi mesajul "a mai fost depusa o declaratie valida pentru aceeasi perioada".
Aveti vreo solutie in aceasta speta?
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 13:31, 22 Februarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru informatii. Sunt lucruri pe care le stim, insa in practica, ne lovim de situatii care nu au o rezolvare explicita in legislatie.
Ce solutie vedeti pentru aceasta speta?
Am si eu asa ceva si depun D100 cu impozitul pe venituri din conventii lunar iar D112 cu asigurarile sociale - trimestrial.
Imi puteti spune si mie, o intreprindere individuala care are conventii civile cu activitate independenta (plateste impozit 16%, contrib. CAS si somaj) - ce declaratii trebuie sa depuna?
Unde si cum se platesc contributiile la CAS si la somaj? Acestea se platesc tot lunar pana la 25 ale luni urm. realizarii venitului?
Multumesc de ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract civil desfintat pe 30 octombrie anagrigorescu anagrigorescu Buna ziua, Trebuie sa desfintez 2 contracte civile pe 31 octombrie si pe 1 noiembrie aceiasi angajati ii intregistrez cu contract de munca.Cum depun ... (vezi toată discuția)
D112 -d 010 bubby bubby Va rog sa ma lamuriti si pe mine , am 3 salariati si CA sub 100.000 E la 31.12.2010 , inteleg ca nu sunt obligat sa depun si sa platesc la 3 luni , insa sunt ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale bame bame Intrucat am primit raspunsuri diferite de la persoane diferite ale aceluias birou din sursa autorizata, va rog sa-mi precizati [b]care sunt si la ce termene ... (vezi toată discuția)