avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contract civil desfintat pe 30 octombrie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contract civil desfintat pe 30 octombrie

Buna ziua, Trebuie sa desfintez 2 contracte civile pe 31 octombrie si pe 1 noiembrie aceiasi angajati ii intregistrez cu contract de munca.Cum depun declaratiile pt luna octombrie ? tinad cont ca nu am depus anexa 1 ca sa raman la declaratii lunare. si cred ca va trebui sa depun trimestrial in ianuarie, nu-i asa?sau sa depun pana pe 25 noiembrie pt ca pleaca personalul? si declaratia 010 o mai depun ,?cu intrarea angajatilor in activitate, daca eu figurez la ei cu contributiile cas, somaj,sanatate, etc vizate., mai putin impozitul pe venit salarii.
Sau depun 010 cu scoarerea conventiilor civile pe 31 octombrie si pe 01noiembrie intra contractele de munca ? Ce imi recomandati va rog , multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:28, 11 Octombrie 2011
Chiar daca ati ales sa declarati trimestrial, pentru lunile cand au loc modificari in structura personalului depuneti declaratia lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 112 pentru conventii civile la firmele cu declarare trimestriala rocriss rocriss Trebuie sa fac declaratia 112 pentru o societate care a optat pentru depunerea trimestriala. Problema este ca are si salariati si conventii civile. In mod ... (vezi toată discuția)
Obligatii impozite si contributii sociale bratubotan bratubotan Va rog frumos lamuriti-ma si pe mine in doua probleme: Mentionez ca administratorul si femeia de serviciu sun incadrate pe baza de conventie civila : ... (vezi toată discuția)
Depunere 112 trimestrial nico82 nico82 Buna ziua! Primele informatii aparute in legatura cu depunerea declaratiei 112 trimestrial prevedeau depunerea declaratiei 010 pana la 30 octombrie privind ... (vezi toată discuția)