avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Activitate mirelacrecea

Activitate mirelacrecea

Răspuns la discuția Arestare preventivia
Multumesc frumos pentru raspunsul dumneavoastra!

IULIAN-CRISTIAN GLĂVAN a scris:

Bună seara!

Durata totală a arestării preventive a inculpatului în cursul urmăririi penale nu poate fi mai mare de 180 de zile, conform art. 236 alin 4 din codul de procedură penală și art. 23 alin 5 din Constituția României.

Buna seara, numele meu este Mirela Crecea, conform legii pe ce perioada poate fi prelungita masura de arest preventiv in faza de cercetare penala, va multumesc!
Buna ziua,numele meu este Crecea Mirela,am 43 de ani si va rog frumos daca se poate sa fiu si eu lamurita si indrumata cum trebuie sa procedez in cazul meu! In anul 2013 luna iulie am fost diagnosticata cu neoplasm mamar malign grad 2,3,in acel moment nu era operabil deoarece era foarte agresiv,am urmat cura de chimioterapie pana in luna decembrie 2013,dupa care am fost trimisa de catre medicul oncolog la operatie!,m am operat,mi am depus un dosar pentru pensie de handicap,mi a fost respins pe motivul ca nu ma incadrez la pensie de handicap,cu toate ca eu dupa atatea luni sunt in incapacitate de munca,avand probleme cu mana dreapta!rugaminte mea este sa mi se spuna daca eu am dreptul sa redeschid un alt dosar si cum trebuie sa procedez! Va multumesc frumos!