avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Arestare preventivia
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Arestare preventivia

Buna seara, numele meu este Mirela Crecea, conform legii pe ce perioada poate fi prelungita masura de arest preventiv in faza de cercetare penala, va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mirelacrecea , utilizator 07:46, 2 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara!

Durata totală a arestării preventive a inculpatului în cursul urmăririi penale nu poate fi mai mare de 180 de zile, conform art. 236 alin 4 din codul de procedură penală și art. 23 alin 5 din Constituția României.
Multumesc frumos pentru raspunsul dumneavoastra!

IULIAN-CRISTIAN GLĂVAN a scris:

Bună seara!

Durata totală a arestării preventive a inculpatului în cursul urmăririi penale nu poate fi mai mare de 180 de zile, conform art. 236 alin 4 din codul de procedură penală și art. 23 alin 5 din Constituția României.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestare preventiva laurici laurici Care este perioada maxima de arest preventiv? Din anumite surse am aflat ca 180 de zile, dar nu am gasit confirmarea in nici un text de lege. (vezi toată discuția)
Durata arestului preventiv negru daniel negru daniel Buna , a-si avea si eu o intrebare care este durata pentru care poate fi cineva retinut in arest preventiv cu cat se poate prelungi arestu preventiv si daca se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o intrebare, care este termenul maxim cat se poate ... Mateus23 Mateus23 Buna ziua! Am o intrebare, care este termenul maxim cat se poate prelungii un arest preventiv? Penal (vezi toată discuția)