Sunt presedinte la o asociatie club sportiv din 2019. Acum as vrea sa ma retrag impreuna cu membrii fondatori si am cateva neclaratitati legate de acest aspect pe care nu am reusit sa le clarific citind informatii pe forum. Va rog, daca ma puteti ajuta cu clarificari la urmatoarele neclaritati:
1, Se poate aproba intr-o singura adunarea generala, adeziunea noilor membri (care vor fi si in organele de conducere), iesirea din asociatie a celor vechi si numirea in functie de conducere a celor noi?
2. Pentru presedinte trebuiesc facute alegeri sau este suficient ca va fi numit in actual constitutiv actualizat?
3. Aga cine o semneaza, noi membri sau cei vechi sau toti?
4. Este necesar act aditional la statut sau este suficient ca acesta sa fie doar actulizat? De cine trebuie semnat acesta?
5. Trebuie tinut un tabel cu evidenta membrilor sau este suficient ca vor fi notati in statutul modificat?
6. Datele de idetificare a membrilor fondatori trebuie sa mai apara pe noul statut sau este suficient doar numele acestora?
7. Cine trebuie sa depuna actele de schimbare la judecatorie vechea conducerea sau cea noua?
Am fost prins de camera fixa fara rovinieta:((.Acu marea mea nelamurire este ca nu inteleg din urmatoarea fraza(copiata dintr-un articol de ziar) cand se face comunicarea, in termen de 30 de zile de la data cand am fost prins fara rovinieta sau in temen de 30 de zile de cand intocmesc ei actele si tot tacamul?
"Precizăm că în conformitate cu prevederile OG nr. 2/2001 privind regimul juridic al contravenţiilor, aplicarea sancţiunii amenzii contravenţionale se prescrie în termen de 6 luni de la data săvârşirii faptei, iar comunicarea se poate face într-un interval de 30 zile de la întocmire",