ce ar trebui sa fac , ca mostenitor sa renunt la proces ? sa repun pe rol , si sa renunt la proces ?
cheltuielile de judecata , vor trebui platite ?
in ce conditii , ar putea fi anulate , cheltuielile de judecata ?
buna dimineata ...
mama mea a avut un proces de revendicare imobiliara . La instanta de fond , i a fost respinsa cererea , cu cheltuieli de judecata .A facut recurs , dar pana la termenul de recurs , a decedat . Am depus certificatul de deces la instanta , iar instanta a suspendat cauza ,pana la identificarea mostenitorilor.
Dupa obtinerea certificatului de mostenitor , ce pasi ar trebui urmati?
Mentionez faptul ca NU DORESC SA MAI CONTINUI ACEST PROCES.
Daca nu depun nimic la instanta , cauza se va perima ?
Cheltuielile trebuiesc platite , s au se vor anula , ?
Mostenitorul NU a fost parte in proces .
Ar trebui depusa o solicitare de renuntare la proces ?
am avut un termen la recurs , dar sa dat un nou termen , solicitat de parat pentru angajare aparator.
Ce se va intampla cu cheltuielile de judecata , pe care ar trbebui sa le platesc ?
buna ziua...... am o actiune in care sunt reclamant , pentru o revendicare imobiliara, iar instanta ,m ia respins actiunea ca fiind ca neintemeiata,cu cheltuieli de judecata , cu recurs .
In aceste conditii, la instanta de recurs , as putea renunta la proces conform art 406 ,ali. 5 ?
buna ziua
intr o cauza cand paratul depune intampinare si face afirmatii care nu pot fi dovedite prin acte, eu in calitate de reclamant ce as putea solicita instantei ?
buna ziua,
la un titlu de proprietate se pot indrepta erorilemateriale inscrise si rectifica de catre ,oficiul de cadastru ,in temeiul hotararii comisiei judetene , daca acesta a fost eliberat cu inscrisuri ca si vecinatati si nr ,parcele ?,conform legii 219/2012 OUG 81/2011, Art.59*1 ?
Se poate fara instanta de judecata ?
buna ziua, ....in cazul in care, pe o tarla , s au facut intabulari de parcele, pe amplasamente gresite , se pot cere in instanta repozitionarea lor ?
Prin ce articol si lege , pot solicita acest lucru , si cui ar trebui sa cer , sa faca aceasta repozitionare?
Comisia locala a ,,depistat,, ca unul din proprietari , detine un T.P si teren pus in posesie , mai mult , decat extrasul CF, .
Pot cere prin instanta, COMISIEI LOCALE sa corecteze si sa repozitioneze parcelele intabulate ,, si prin ce articol si lege ?
am mentionat aceste lucruri , dar la solicitarea la interogatoriu , trebuie sa trec intrebarile formulate pe cererea ce o inmanez judecatorului , s au depun intrebarile dupa ce s a admis cererea la interogatoriu ?