avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... intabulare teren,amplasament gresit
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

intabulare teren,amplasament gresit

buna ziua, ....in cazul in care, pe o tarla , s au facut intabulari de parcele, pe amplasamente gresite , se pot cere in instanta repozitionarea lor ?
Prin ce articol si lege , pot solicita acest lucru , si cui ar trebui sa cer , sa faca aceasta repozitionare?
Comisia locala a ,,depistat,, ca unul din proprietari , detine un T.P si teren pus in posesie , mai mult , decat extrasul CF, .
Pot cere prin instanta, COMISIEI LOCALE sa corecteze si sa repozitioneze parcelele intabulate ,, si prin ce articol si lege ?

Alte discuții în legătură

titlu de proprietate ContSters206369 ContSters206369 buna dimineata --revin cu o intrebare -- am mai scris dar nu am primit raspuns ,,, este o problema mai complicata s au nu am fost inteles ? --- ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie pe teren intabulat Romeo Valentin Romeo Valentin Buna ziua ! Am fost chemat la Primarie sa mi se aduca la cunostinta ca pe un teren de al meu din extravilan care l-am cumparat cu CVC la ... (vezi toată discuția)
Titluri de proprietate eliberate gresit de primarie ContSters206369 ContSters206369 buna dimineata ..... la eliberare unor titluri de proprietate si schite cadastrale existente gresite , (gresite ca si vecinatati si amplasare in teren , ... (vezi toată discuția)