buna dimineata --revin cu o intrebare -- am mai scris dar nu am primit raspuns ,,, este o problema mai complicata s au nu am fost inteles ?
--- cand se da o sentinta de anulare partiala de titlu de proprietate si eliberare a unuia nou , dar cu alte vecinatati ,,, ( pe aceeasi tarla ) dar comisia de punere in posesie NU POATE SA PUNA IN APLICARE SENTINTA , deoarece nu mai exista terenul necesar pe aceasta tarla ... ce am de facut ?
- sa apelez la un executor judecatoresc ?
- sa dau comisia in judecata pt nerespectarea sentintei , si sa cer sa respecte planul cu amplasamentul terenului ( din care reiese ca detin acest teren ) sau sa cer despagubire pt teren ?
Mentionez ca detin : extras CF . , proces verbal de punere in posesie , TP pe acest teren , plan parcelar si amplasament cu suprafata respectiva .
.
VA MULTUMESC.... am scris detaliat problema mea in celelalte interventii,dar revin cu cateva detalii..
.au fost eliberate 2 titluri cu acelasi vecin .... eu si vecinul din stinga avem titlurile eliberate cu acelasi vecin in dreapta .
-- vecinul meu din dreapta , trecut cu titlu ca se invecineaza cu vecinul meu din stanga..
- eu in tarla am fost pus in posesie cu terenul intre ei , dar in in procesul deschis de vecinul din dreapta (care este un nou cumparator , si a intabulat terenul conform titlului sau, fara sa tina cont ca eu am teren acolo , adica sa se invecineze cu vecinul meu din stanga , facand practic o intabulare si pe terenul meu si in instanta a luat in considerare ca are o intabulare facuta , ca titlurile vecinilor mei coincid ca vecinatati , sentinta sa dat sa mi anuleze titlul partial ca eu sa nu mai apar ca vecin cu noul cumparator ci cu o tarla mai in incolo ...
-- de aceea nu mai este teren , pentru ca odata ce-am fost pusi in posesie , cum sa ma puna pe mine in posesie din nou cu o tarla mai incolo . ca acolo apare alt proprietar cu teren
deci aceasta sentinta nu poate fi pusa in aplicare .. de comisia locala ..
ce as putea face ?
Fond funciar
ContSters206369
buna dimineata --- daca se da o sentinta judecatoreasca de anulare a unui titlu de proprietate , si eliberare a unuia nou ( pe aceeasi tarla , dar cu alte ... (vezi toată discuția)