avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... titlu de proprietate
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

titlu de proprietate

buna dimineata --revin cu o intrebare -- am mai scris dar nu am primit raspuns ,,, este o problema mai complicata s au nu am fost inteles ?
--- cand se da o sentinta de anulare partiala de titlu de proprietate si eliberare a unuia nou , dar cu alte vecinatati ,,, ( pe aceeasi tarla ) dar comisia de punere in posesie NU POATE SA PUNA IN APLICARE SENTINTA , deoarece nu mai exista terenul necesar pe aceasta tarla ... ce am de facut ?
- sa apelez la un executor judecatoresc ?
- sa dau comisia in judecata pt nerespectarea sentintei , si sa cer sa respecte planul cu amplasamentul terenului ( din care reiese ca detin acest teren ) sau sa cer despagubire pt teren ?

Mentionez ca detin : extras CF . , proces verbal de punere in posesie , TP pe acest teren , plan parcelar si amplasament cu suprafata respectiva .
.



Cel mai recent răspuns: ContSters206369 , utilizator 08:10, 18 Septembrie 2012
Daca sunt alte vecinatati cum mai poate fi aceeasi tarla?

Daca detinti documentele enumerate cum poate sa nu mai existe terenul?

Cred ca s-au omis cateva detalii privind cauza !

VA MULTUMESC.... am scris detaliat problema mea in celelalte interventii,dar revin cu cateva detalii..
.au fost eliberate 2 titluri cu acelasi vecin .... eu si vecinul din stinga avem titlurile eliberate cu acelasi vecin in dreapta .

-- vecinul meu din dreapta , trecut cu titlu ca se invecineaza cu vecinul meu din stanga..
- eu in tarla am fost pus in posesie cu terenul intre ei , dar in in procesul deschis de vecinul din dreapta (care este un nou cumparator , si a intabulat terenul conform titlului sau, fara sa tina cont ca eu am teren acolo , adica sa se invecineze cu vecinul meu din stanga , facand practic o intabulare si pe terenul meu si in instanta a luat in considerare ca are o intabulare facuta , ca titlurile vecinilor mei coincid ca vecinatati , sentinta sa dat sa mi anuleze titlul partial ca eu sa nu mai apar ca vecin cu noul cumparator ci cu o tarla mai in incolo ...
-- de aceea nu mai este teren , pentru ca odata ce-am fost pusi in posesie , cum sa ma puna pe mine in posesie din nou cu o tarla mai incolo . ca acolo apare alt proprietar cu teren
deci aceasta sentinta nu poate fi pusa in aplicare .. de comisia locala ..
ce as putea face ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond funciar ContSters206369 ContSters206369 buna dimineata --- daca se da o sentinta judecatoreasca de anulare a unui titlu de proprietate , si eliberare a unuia nou ( pe aceeasi tarla , dar cu alte ... (vezi toată discuția)
Va rog urgent un raspuns ! stelutaalistar stelutaalistar Detin un teren de 5000 mp extravilan in proprietate in baza legii 18/1991.Am titlul de proprietate din anul 1994.De atunci platesc impozit pe acest teren. Am ... (vezi toată discuția)
Titluri gresite de primarie ContSters206369 ContSters206369 buna dimineata ..... la eliberare unor titluri de proprietate si schite cadastrale existente gresite , (gresite ca si vecinatati si amplasare in teren , ... (vezi toată discuția)