avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... fond funciar
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

fond funciar

buna dimineata --- daca se da o sentinta judecatoreasca de anulare a unui titlu de proprietate , si eliberare a unuia nou ( pe aceeasi tarla , dar cu alte vecinatati ), dar comisia de punere in posesie nu poate face acest lucru , pt ca nu mai exista teren pe acesta tarla , cu toate ca detin acte pt acest teren , pe aceasta tarla -ce am de facut ?
- sa apelez la un executor judecatoresc ?
- sa dau primaria in judecata pt ca nu pune in aplicare sentinta ?
Am dreptul sa refuz punerea in posesie , in alta parte , si sa cer punerea in aplicare pe amplasamentul actual existent ?
Conform planului parcelar, si a procesului de punere in posesie, detin suprafata de teren pe aceasta tarla si am fost pus in posesie in1991 , dar in urma unui proces , sa hotarat sa am terenul cu un vecin mai incolo .... lucru imposibil de pus in aplicare....

Alte discuții în legătură

titlu de proprietate ContSters206369 ContSters206369 buna dimineata --revin cu o intrebare -- am mai scris dar nu am primit raspuns ,,, este o problema mai complicata s au nu am fost inteles ? --- ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate gresit ionraducanu ionraducanu Buna ziua, va rog sa postati sfaturi, opinii cu privire la urmatoarea speta: In anul 2004, socrului meu i-a fost eliberat un titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Titluri gresite de primarie ContSters206369 ContSters206369 buna dimineata ..... la eliberare unor titluri de proprietate si schite cadastrale existente gresite , (gresite ca si vecinatati si amplasare in teren , ... (vezi toată discuția)