buna dimineata ..... la eliberare unor titluri de proprietate si schite cadastrale existente gresite , (gresite ca si vecinatati si amplasare in teren , nu coincide punerea in posesie in teren cu schita cadastrala existenta la primarie )
- adica la titluri suntem 4 proprietari vecini fiecare intre noi , cate 2 titluri cu acelasi vecin, sau alti 2 vecini in titluri , dar in teren despartiti de cate o tarla
si schita cadastrala existenta , nu coincide ca amplasament cu parcelele care am fost pusi in posesie ( una in schita , si alta in realitate in teren )
cu toate aceste greseli , sau facut intabulari .. de catre vecinii mei...... fapt ce a dus la diminuarea terenului meu foarte mult
---ESTE o gresala a primariei , DAR ACEASTA NU A FACUT NIMIC PT rezolvarea acestei probleme ... si am ramas fara teren...
( am vrut sa intabulez si eu dar m-am suprapus cu unul din vecini )
CAREI INSTITUTII DE STAT SA MA ADRESEZ ?
CINE ESTE IN MASURA SA REZOLVE ACEASTA SITUATIE ?
sa dau primaria in judecata ?
Solicitati un plan parcelar actual , care sa cuprinda cotele pe fiecare latura, precum si a vecinilor, de la primaria respectiva si verificati amplasamentul, distantele, vecinii. Solicitati punctul de vedere al OCPI (oficiul de cadastru). Pentru o actiune in instanta veti chema primaria, dar s-ar putea sa va judecati si cu vecinii pe o actiune in granituire.
va multumesc.... ..la primarie , schita existenta nu coincide cu realitatea din teren ... -
- distantele dintre vecini sunt cam aceleasi , dar nu este respectat amplasamentul , nu numai al meu , ci a tuturor din parcela , adica una este pe teren si alta pe schita ....exemplu - am fost pusi in posesie intr-un loc , iar acum dupa schita apar la jumatatea terenului , din parcela la al 3 -lea vecin dupa mine --- nu este vorba de 2,,3 metri ,ci suntem decalati cu vreo 25-30metri cu totii
OCPI mi-a spus verbal ( am fost in audienta ), ca atata timp cat vecinul ,nu a intabulat mai mult decat in acte , nu este de competinta lor....ci a instantei
-------- nu a intabulat mai mult .... dar chiar nu conteaza ...UNDE A INTABULAT.. ca schitele cadastrale nu au nici o treaba cu realitatea amplasamentului din teren.....
----- oare pot solicita OCPI - sa faca o expertiza pe tarlaua respectiva , daca le documentez aceasta neconcordanta dintre schita dupa care sau facut intabularile si realitatea din teren ?
--- prefectura nu poate sa intervina deloc , daca as face o solicitare ?