avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... teren cu titlu de proprietate
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

teren cu titlu de proprietate

buna ziua ---daca detin un teren cu titlu de proprietate , pus in posesie '91, folosit fara nici o problema pana in 2006, iar unul din vecini a vandut , iar noul cumparator , a intabulat , iar la masuratorile cadastrale , mi a luat cam 80% din teren .
comisia de fond funciar sustine ca nu mai are teren sa ma puna din nou in posesie,
-----ce se poate face , nu ar trebui sa fiu repus in posesie sau despagubit , de primarie ? se poate pierde acest teren ?
Cel mai recent răspuns: ContSters206369 , utilizator 13:26, 25 Mai 2012
Nu primaria a efectuat tranzactionarea terenului,astfel incat pretentia dvs nu trebuie adresata autoritatii locale ci tertului care a vandut terenul
tertul a folosit harta parcelara cu masuratori , eliberata de primarie .
exista o hotarare de ami elibera alt titlu , cu schimbare de amplasament ( o parcela mai incolo ) dar acest lucru nu se poate aplica de primarie , pentru ca nu mai este teren .
pot ramane fara teren?
Revedeti toate actele si documentele originale aflate in posesia dumneavoastra, care au stat la baza eliberarii titlului de proprietate.
Pentru solutionarea situatei, obtinerea de informatii cu privire la existenta actelor si documentelor depuse, adresati-va concomitent , in scris si pe cale amiabila, Institutiei Primariei, Institutiei OCPI teritorial si Institutiei Prefectului, cu argumentatia dumneavoastra.
Documentatiile cadastrale existente la nivel local, trebuie sa corespunda cu cele de la nivel teritorial (OCPI, Prefectura).


schita cadastrala existenta si la primarie si la castru, nu corespunde cu realitatea punerii in posesie , vecinul a intabulat, si ma afectat .
sa ma intelegeti , toate actele sunt in regula .... este vorba de amplasamentul parcelelor , care nu coincide cu realitatea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titluri de proprietate eliberate gresit de primarie ContSters206369 ContSters206369 buna dimineata ..... la eliberare unor titluri de proprietate si schite cadastrale existente gresite , (gresite ca si vecinatati si amplasare in teren , ... (vezi toată discuția)
Delimitare propietate bogdan ola bogdan ola Cine ma poate ajuta? Detin un teren intravilan cadastrat si intabulat conform cu realitatea din teren, optinut printr-un contract de vanzare cumparare. ... (vezi toată discuția)
Titluri gresite de primarie ContSters206369 ContSters206369 buna dimineata ..... la eliberare unor titluri de proprietate si schite cadastrale existente gresite , (gresite ca si vecinatati si amplasare in teren , ... (vezi toată discuția)