Asta am facut pana acum,am ignorat-o dar este din ce in ce mai insistenta.Noi nu suntem primi cu care face asa,inainte se tinea dupa un barbat insurat,cu copil acasa,si chiar dupa ce a fost batuta de el ea tot nu a incetat ,apoi l-a gasit pe al meu,dar la el inca nu a renuntat,si puteam sa recurgem si noi la violenta dar am evitat nevrand sa ajungem la alte chestii.Ea ne-a acuzat si de furt,ca ne-a dat bani pe care nu i-am inapoiat,are tot felul de scenarii in cap.Prietenii ne stiu si stiu ce fel de persoana e dar si ei se simt la randul lor agasati de ea.De aceea ma intereseaza daca este vreo metoda legalal prin care sa o oprim...
Buna ziua,am nevoie de un sfat in legatura cu ce ar trebui sa fac legat de o persoana de sex feminin care pot spune ca e obsedata, zi de zi de un an si ceva imi lasa mesaje atat mie cat si iubitului meu ,ne agaseaza pe strada cu tot felul de injurii,prietenului meu i-a depus mai multe plangeri la politie spunand ca o injura pe strada,de asemenea mai multor prieteni de ai nostri le trimite mesaje in care ne injura si jigneste,unora le-a facut de asemenea plangere spunand ca se uita urat la ea pe strada sau o ameninta,tatalui lui(care are peste 50 de ani)ii trimiite zeci de mesaje pe zi.Ea se tine de foarte multi ani dupa iubitul meu,a avut o pauza cand nu a mai dat nimic dar de 1 an jumatate nu mai scapam de ea.Tin sa mentionez ca nu i-am raspuns la niciun mesaj dar deja devine frustant sa gasim mereu mesaje de la ea sau sa strige dupa noi.Ce puutem face legal?Multumesc.