avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Activitate genoveva-gina

Activitate genoveva-gina

Răspuns la discuția fiscal masina
In speranta ca nu mai are datorii la fisc, se poate sa inregistreze acum masina la fisc? sa plateasca o eventuala amenda,ca apoi sa scoata fiscalul?
Revin cu o noua rugaminte. Am reusit sa gasesc toti ceilalti proprietari anteriori. Primul care de altfel este pe cartea masinii a radiat masina atat fiscal, cat si la politie unde a specficat ca a instrainat masina. Urmatorul proprietar a vandut masina, a scos fiscalul, dar nu l-a dat noului cumparator. De atunci pana acum au trecut 2 ani. Am reusit sa convingem fostul proprietar sa ne dea noua fiscalul. Cum pot proceda mai departe?
Va multumesc mult!

ceea ce inseamna ani pierduti, bani pierduti. Nu inteleg de ce biroul de vanzari accepta sa inregistreze contracte de vanzare-cumparare fara a avea toate documentele necesare. Si mai este un lucru pe care nu il inteleg...vanzatorul mi-a vandut o masina care nu apare inregistrata nicaieri? In cazul acesta, unde s-au dus amenzile de circulatie? Mi-a dat o asigurare valabila pana in anul 2019 pe numele primului proprietar, cum este posibil sa se scoata acte pe numele cuiva care nu mai are bunul?

ynocentta a scris:

Proprietarul din CIV nu mai poate sa va prezinte certificat fiscal deoarece acesta garantat a radiat auto din evidenta fiscala
Puteti solutiona in instanta de judecata solicitand dispunerea de hotarare judecatoreasca care sa inlocuiasca contractul de vanzare cumparare bun mobil

este greseala mea ca nu m-am informat inainte, e prima oara cand cumpar o masina. Am crezut ca este om de buna credinta si ca imi va da fiscalul. Legal, nu am alta varianta de a inscrie masina?
Discuție fiscal masina
buna ziua! am si eu o problema. am cumparat o masina iar vanzatorul nu ne-a dat fiscal, inistand sa mergem sa luam fiscalul de la vanzatorul anterior. Acesta nici nu vrea sa stea de vorba cu noi,pe motiv ca el a eliberat fiscalul la vanzare. Am reusit sa gasim proprietarul care apare in actele masinii. Cum pot proceda mai departe,sa pot inscrie masina? Este vreo posibilitate sa inchei contract direct cu proprietarul masinii daca acesta zice ca a radiat-o?
buna seara! am si eu o nelamurire. am o proprire pe salariu de la taxe si impozit,datorie ce insumeaza 1935 lei. mi-a fost livrat salariul in valoare de 3000 lei, dar nu am putut scoate nici un ban. am sunat la banca si mi s-a spus ca proprirea este pusa pe suma de 51000lei. mentionez ca din aceasta datorie am achitat in luna septembrie, diferenta ramasa fiind de 1935. de ce mi s-a pus proprire pe tot salariul?