avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont bancar salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont bancar salariu

buna seara! am si eu o nelamurire. am o proprire pe salariu de la taxe si impozit,datorie ce insumeaza 1935 lei. mi-a fost livrat salariul in valoare de 3000 lei, dar nu am putut scoate nici un ban. am sunat la banca si mi s-a spus ca proprirea este pusa pe suma de 51000lei. mentionez ca din aceasta datorie am achitat in luna septembrie, diferenta ramasa fiind de 1935. de ce mi s-a pus proprire pe tot salariul?
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 20:49, 24 Octombrie 2014
S-ar putea sa fie o greseala, sau poprirea sa fi fost emisa inainte ca dvs sa achitati o parte. Mergeti la taxe si impozite si verificati care este suma restanta de plata, si sa va restitue diferenta incasata deja de catre acestia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire impozit 5 ani in urma brandon99 brandon99 Buna ziua. O firma a platit impozite timp de 5 ani de zile pentru niste terenuri care figurau, de fapt, pe un alt UAT. Se pot restitui acele sume? Daca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o nelamurire in privinta unei popriri la servici, ... DMDGr DMDGr Buna ziua! Am o nelamurire in privinta unei popriri la servici, daca doriti sa ma ajutati. Am primit la angajator 2 popriri, una mai veche care am avut-o si ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar naum_ianca naum_ianca Am un credit de nevoi personale la BCR. Am avut restanta, am fost data la o firma de recuperare, am platit si eu cat am putut (nu toata suma). Restanta mea ... (vezi toată discuția)