Bună seara, am cumpărat un teren de 10000 mp faneata in intravilanul unei localități , am fost informat de notar ca terenul face parte din fond forestier ,dar proprietarul mi-a adus certificat de urbanism de infomare prin care se putea construi conform puz.După ce am intrat în posesia actelor notariale am mers la serviciul urbanism , am luat certificat de urbanism în vederea obținerii autorizației de construire , am avut nevoie de avizul eon , am plătit proiectul , am acontat constructorul ,,dar primăria refuza eliberarea autorizației pe motivul unei neînțelegeri cu ocolul silvic.Ce sfat îmi dați ? Vă mulțumesc.
Lichidatorul mi-a spus ca-mi da terenul,inclusiv cel de sub cele doua cladiri,liber de orice sarcina,iar eu sa notific societatea proprietara a constructiilor sa cumpere cota indiviza la pretul pietii sau sa demoleze acele cladiri.
Am castigat prin licitatie un teren si cateva cladiri aflate pe acesta , dar tot pe acel teren se mai afla doua constructii a unei societati in insolventa fara ca acea societate sa aiba drept de proprietete pe terenul de sub cele doua constructii.
Cum pot sa scap de acele constructii sau care ar fi ststutul lor?